HR skal være en datadreven størrelse – med AI er denne opgave blevet nemmere og billigere!

Målgruppe: HR-professionelle

Hvem: Webinaret afholdes af HR AI ekspert Christian Sylvester fra Sylvester & co og Microsoft AI Ekspert Ulrik Minet fra virksomheden PeopleNet A/S.

Hvad: Deltag i et spændende webinar, hvor vi dykker ned i anvendelsen af HR Bots via Copilot. Få indblik i hvordan du konkret kan implementere HR Bots som kan optimere HR-processer, styrke den interne kommunikation, højne servicering af ledere, understøtte rekruttering og fastholdelse af medarbejdere etc. ved hjælp af AI-teknologi.

Vi kigger undervejs i webinaret ind i alle HV-spørgsmål og giver dig et roadmap til at få Copilot HR Bots implementeret.

Hvornår:

16. august kl. 9:00 – 10:00

13. september kl. 9:00 – 10:00

Hvor: Online – Link til webinaret sendes ved tilmelding.

Hvorfor deltage:

  • Få indsigt i de nyeste AI-trends inden for HR og oplev live test af Copilot HR Bot.
  • Lær hvordan HR Bots kan automatisere rutineopgaver, professionalisere samtlige HR-opgaver og frigøre tid til taktisk og strategisk HR-arbejde.
  • Hør konkrete eksempler på succesfuld implementering af HR Bots.
  • Få praktiske tips til at komme i gang med Copilot i din egen organisation.

 

Om oplægsholderne:

Christian Sylvester, Direktør og senior management konsulent Sylvester & co

Christian har været aktiv i HR-branchen siden 1998 og har været en pioner inden for brugen af sociale medier og AI i HR-processer. Han har undervist og inspireret tusindvis af HR-professionelle gennem sine konferencer, kurser, webinarer og 1:1 konsultationer. Christian er direktør og senior HR Management konsulent hos Sylvester & co og Nordic HR People, samt bestyrelsesformand for Social Media Rekrutteringsvirksomheden Jobposter.dk. Christian fokuserer på HR Best Practice, HR undervisning, rådgivning og inspiration af HR-professionelle til at anvende best practice, AI og sociale medier til at optimere deres arbejdsgange og Employee journey.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/christiansylvester

Virksomhed: www.sylvester-co.dk

Telefon: +45 2750 9078

Email: csy@sylvester-co.dk

 

Ulrik Minet, Senior IT konsulent og underviser, PeopleNet A/S

Ulrik Minet er en erfaren konsulent med en stærk baggrund inden for digitalisering, automatisering og effektivisering af arbejdsprocesser. Han har omfattende erfaring med integration og anvendelse af Microsoft-produkter som Office365, G-suite og MS CRM, hvilket gør ham til en ekspert i at optimere daglige arbejdsgange. Ulrik har også specialiseret sig i anvendelsen af AI-teknologier, herunder HR Bots til at forbedre HR-processer. Med sine certificeringer som Lean Six Sigma Green Belt og Microsoft Training Specialist, kombinerer Ulrik teknisk ekspertise med praktisk erfaring i at skabe effektive, AI-drevne løsninger, der hjælper organisationer med at opnå højere produktivitet og bedre resultater.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/ulrikminet

Virksomhed: www.peoplenet.dk

Telefon: +45 4070 3035

Email: umi@peoplenet.dk

 

Sådan deltager du:

Send mail til Executive Assistant Lykke Collett hos Sylvester & co på lc@sylvester-co.dk med angivelse af dato for din deltagelse. Af din mail skal der fremgå fulde navn, firmanavn, titel, telefonnr. og mailadresse.

Leder du efter relevante HR AI kurser?

Besøg vores omfattende AI HR-kursusunivers, hvor du kan opdatere dig på de nyeste HR teknologier og få inspiration til hvordan AI Kompetencer kan forbedre dit HR-arbejde på alle niveauer. Besøg vores store kursusunivers her.

Vil du gerne i gang med udvikling og implementering af HR bots?

Din rejse mod en smartere HR-funktion starter med skræddersyede HR AI-rådgivning og workshops. Se hvordan vi kan hjælpe dig her.