Værdier og DNA

Vi stræber efter et samarbejde, hvor dine behov dækkes, hvor dine kompetencer forstærkes, hvor du bliver inspireret og hvor du opnår et større kendskab til nye rekrutteringsteknikker, HR processer og relevante HR værktøjer – så du kan selv.

Vi er ikke bedre end din succes

Relationen mellem os og jer er et vigtigt fundament for os. Derfor er der stor fokus på at etablere et trygt samarbejde, hvor loyaliteten og kommunikationen prioriteres. Vi er jeres tillidsfulde partner.

Værdisæt & arbejdstilgang

Fundament

Vi tror på loyalitet og tillid igennem transparens og tovejskommunikation. I kan lære at arbejde smartere og mere effektivt – med rette støtte og sparring. Målet er at løfte jeres kompetenceniveau og levere målrettet assistance når det er påkrævet.

Arbejdstilgang

For os handler det om at lære jer at kende; jeres DNA, jeres udfordringer, jeres kompetencer og den mission I er på. Vi indgår et partnerskab, hvor vi arbejder indefra og ud.

I bliver bedre

Vi får sammen optimeret, hvordan I rekrutterer og bedriver jeres HR indsatser fremadrettet.
Vi oplever, at vores kunder, gennem vores rådgivning bliver mere attraktive og relevante for deres fremtidige medarbejdere og ikke mindst for deres eksisterende medarbejdere.

Vores DNA

Vi har mennesket for øje.

Kernen af dét vi laver er at gøre HR- og rekrutteringsprocesser mere effektive i en moderne tid, så alle føler sig trygge. Vi rådgiver og tager hånd om HR-aktiviteterne samtidigt med, at vi sørger for at være opdaterede på nye trends i HR- og rekrutteringsbranchen. For os, handler det om at lære jer bedre at kende; jeres DNA, målsætninger, udfordringer, kompetencer og mission. Vi indgår et partnerskab, hvor vi arbejder indefra og ud.

Skal vi tage en snak og undersøge grundlaget for et fremtidigt samarbejde?

Kontakt os for en snak

Vores kunder siger

”Sylvester & co's løsninger er en value-for-money måde at skabe et stærkt kandidatfelt på.”

Arne KyedP&P Partner, Talent Acquisition, Nordic, Nilfisk A/S

"Jeg ser samarbejdet med Sylvester & co som meget effektiv og rentabelt. Jeg har endelig fundet en rekrutteringsleverandør, der tilbyder tiltrækning af kandidater som en selvstændig tjeneste uden at være ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen."

Dorte SteenHR Manager, Mindworking A/S

"Sylvester & co gør det komplicerede simpelt, og de er lynhurtige! At vi kan modtage testprofiler inden for 24 timer efter at sourcing processen er igangsat samt modtage longlist inden for 48 timer, har en stor værdi for os."

Thomas ThorsøeHR Direktør, Kemp & Lauritzen