Vi nærmer os afslutningen på 2023, og vil derfor gerne takke for et godt samarbejde, og samtidig gøre status på et – på mange måder – begivenhedsrigt år. Nøgleordene for Sylvester & co har været vækst, og at vi gik fra at være et selskab til tre selskaber.

Det har været et begivenhedsrigt år, og vi har oplevet en god udvikling på forskellige fronter. Vi fortsætter med at udvikle vores forretninger for at skabe mest mulig værdi for vores kunder og har en stærk tiltro til at 2024 også vil indeholde en række spændende milepæle. 

 

Vi har plukket nogle af de vigtigste begivenheder fra 2023.

Stor tilgang af kunder grundet effektivt rekrutteringskoncept – Longlist & shortlist

I 2023 oplevede vi, at en række nye kunder fandt vej til vores kundeliste. Et udvalg af virksomheder, som valgte at tage Sylvester & co´s alternative rekrutteringskoncept i brug, var virksomhederne Grønlands Banken, TCR Danmark, SENG A/S, Danepork A/S, NCC Danmark, Poul Sejer A/S, Nordiske Medier, CBS Executive, Magventure A/S og Schneider Electric.

Sylvester & co er et stærkt alternativ til jobportaler, som primært henvender sig til aktivt jobsøgende med en passiv CV database samt klassiske rekrutteringsbureauer, som ofte er omkostnings- og tidsmæssige ”tunge” og som ønsker ejerskab på hele rekrutteringsprocessen. Vi assisterer virksomheder, som selv ønsker at stå for afholdelse af samtaler, test, indhentelse af referencer og kontraktforhandling m.m. Vores kunder mangler blot nogle relevante og interesserede kandidater til samtale. Så når jobannonceringen ikke gør tricket, og når I samtidig ikke ønsker at betale 15-25 % af en årsløn i honorar, så er Sylvester & co den hurtige og alternative rekrutteringsløsning. 

Læs mere om dette på longlist-shortlist/

 

Udvidelse af rekrutteringsteamet hos Sylvester & co 

Som følge af en større tilgang af nye kunder i 2023 kunne vi annoncere vores indgåelse af samarbejde med yderligere en rekrutteringskonsulent, som er kommet godt i gang med forskellige kundeprojekter efter endt uddannelse. 

Vi har haft glæden af at byde velkommen til Joan Pedersen, vores nye rekrutteringskonsulent, der påbegyndte uddannelse og onboarding hos Sylvester & co den 1. december 2023.  

Joan medbringer en baggrund og passion for HR og rekruttering, og hendes ekspertise vil uden tvivl styrke vores evne til at skabe vellykkede match mellem talentfulde kandidater og vores kunder. Joan har været beskæftiget inden for HR området siden 2013, og senest har hun været ansat hos rekrutterings- og vikarbureauet Moment siden primo 2022. Joan har base i Midtjylland, men skal servicere kunder i hele kongeriget herunder også Sylvester & co’s kunder i Grønland.  

Læs mere om Joan Pedersen her: https://www.linkedin.com/in/joan-l-pedersen/

Vi forventer ligeledes at kunne annoncere tiltrædelse af endnu en rekrutteringskonsulent i januar 2024. 

 

Sylvester & Co’s HR AI Netværksgrupper

Sylvester & Co har introduceret specialiserede HR AI Netværksgrupper, der tilbyder en dybdegående forståelse af, hvordan kunstig intelligens (AI) kan revolutionere rekrutteringsprocesser og talentudvælgelse. Disse netværksgrupper er designet til at udforske avancerede analytiske værktøjer og systemer, der forbedrer medarbejderindsigter og beslutningstagning. De er særligt rettet mod senior HR-professionelle, der ønsker at integrere AI-strategier i deres ledelsespraksis.

Deltagelse i disse grupper giver muligheder for at netværke med andre senior HR-professionelle, opnå værdifuld viden og praktiske værktøjer til implementering af AI-løsninger, samt en platform for at dele erfaringer og diskutere bedste praksisser. Grupperne mødes fysisk fire gange årligt og inkluderer interaktive workshops, inspirerende gæsteforelæsninger, casestudier og netværksaktiviteter.

Dette initiativ fra Sylvester & Co demonstrerer vores engagement i at være på forkant med de nyeste tendenser og teknologier inden for HR og rekruttering, og tilbyder vores kunder og partnere værdifulde ressourcer til at forbedre deres HR-funktioner.

AI HR Netværk – Læs mere om dette på Velkommen-til-sylvester-cos-avancerede-hr-ai-netvaerksgrupper/

AI Kurser – Læs mere om dette på kurser/

 

Sylvester & Co’s investering i Jobposter

Sylvester & Co overtog en større bid af selskabet Jobposter sommeren 2023. Jobposter er kendt for sin ekspertise i effektiv jobannoncering på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Jobposter har udviklet unikke kompetencer inden for markedsføring af jobopslag på sociale medier, en evne som Sylvester & Co ser frem til at bringe endnu mere i spil for alle sine kunder.

Jobposter har været en betroet samarbejdspartner for Sylvester & Co og søsterselskabet Nordic HR People, og integrationen af Jobposter’s services var et naturligt skridt, da muligheden bød sig.

Jobposter arbejder ud fra devisen, at alle virksomheder har unikke behov for employer branding, og derfor skræddersyer de annoncekampagner til at opfylde deres kunders specifikke krav og ønsker. Blandt de offentlige og private virksomheder, der anvender Jobposter til at markedsføre deres jobs på sociale medier, finder man navne som Carlsberg, Region Syddanmark, Hørsholm Kommune, Telenor, Kemp & Lauritzen, Drømmeland, Marel og Steen Jensen Gruppen.

Denne udvidelse af investeringen i Jobposter understreger Sylvester & co’s engagement i at tilbyde innovative og effektive løsninger til vores kunder, især inden for rekruttering og employer branding. Jobposter lancerer primo 2024 nogle spritnye nye rekrutteringsservices, som vil styrke Jobposters evne til at rekruttere specielt passive kandidater. Senest har selskabet etableret et yderst kompetent advisory board, som skal assistere med at udvikle selskabet. 

Læs mere på www.jobposter.dk

 

Lancering af søsterselskabet Nordic HR People – En specialiseret HR konsulentbutik

Nordic HR People har sigte på at positionere sig som en højt specialiseret konsulentbutik, der fokuserer på levering af senior HR-professionelle i Norden. Med et team af professionelle, der har mere end 20 års erfaring inden for HR og rekruttering, tilbyder Nordic HR People en unik service, der matcher de rette kandidater til HR-relaterede roller hurtigt og effektivt.

Som en “Consulting Boutique” tilbyder Nordic HR People en mere personlig og skræddersyet tilgang til HR-rekruttering. Dette sikrer, at NHP kan imødekomme de specifikke behov og krav fra deres klienter i Norden.

Læs mere på www.nordichrpeople.com

 

God jul og godt nytår

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde og vi ønsker dig og dine kære en god jul og godt nytår. 

På gensyn i 2024 😊