Blog

Sylvester & co opdaterer dig omkring de nyeste trends inden for employer branding og rekruttering.

 • 05/04/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  AI og HR-medarbejdere i samarbejde

  En af de helt store HR-trends i 2018 er hvordan maskiner og mennesker kan samarbejde for skabe resultater. Organisationer har dog ofte en tendens til at frygte AI og robotter, fremfor at byde dem velkomne, og har ofte problemer med at se potentialet for deres egen virksomhed, ved at implementere AI (artificial intelligence) og robotter.

  Læs mere
 • 05/04/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Hvad vil Facebooks ændringer betyde for dig?

  Feedback fra Facebook brugere har fået Mark Zuckerburg til at lave en betydelig ændring på Facebooks news feed algoritme for at komme tilbage til Facebooks grundsten - fokus på at bringe mennesker tættere sammen. Men hvilken betydning får dette for HR, og hvordan imødekommer du som HR-medarbejder denne ændring dette bedst muligt?

  Læs mere
 • HR-botter
  08/03/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  "HR-botter"

  Om fem år vil 85 % af kunders interaktion med virksomheder være gennem AI og "chat-botter", viser en undersøgelse foretaget af amerikanske Forrester Research.

  Læs mere
 • Rekruttering via Twitter
  08/03/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Rekruttering via Twitter

  Twitter har endnu ikke fået helt fat i danskerne, ifølge det danske markedsførings og kommunikations bureau "Bureau", var kun 10 % af danskerne på twitter i 2017, hvorimod hele 67 % af danskerne er på Facebook. Men skæver vi til USA, bruger hele 65,8 % af de amerikanske firmaer twitter til markedsføring. Her er seks punkter, du skal være opmærksom på, inden du opretter en twitter profil til din virksomhed.

  Læs mere
 • 16/01/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Rekrutterings Tech Selskaber

  Flere og flere rekrutteringsvirksomheder retter fokus mod forskellige Tech løsninger, så det er derfor helt naturligt, at der opstår flere og flere rekrutterings Tech selskaber.

  Læs mere
 • 19/01/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Ny (gratis) rekrutteringsportal

  AS3 har netop lanceret en gratis rekrutteringsportal, som gør det lettere for virksomheder og arbejdssøgende kandidater at finde hinanden.

  Læs mere
 • MeeW
  06/02/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Tinder+LinkedIn=MeeW

  Den nye app MeeW er skabt af to danskere, som har sammensat nogle af funktionerne fra datingappen Tinder og LinkedIn, for at skabe en platform, hvor man enten kan lede efter en bestemt kompetence eller tilbyde den.

  Læs mere
 • 04/01/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Digitalisering af HR

  Når Sylvester & co byder velkommen til Nordic HR Tech Day 2018, vil fokus være rettet mod de nyeste HR Tech løsninger og systemer til HR-professionelle.

  Læs mere
 • 13/12/2017 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Vil fremtidens arbejdsmarked blive mere flydende og dynamisk?

  I USA viser de senester undersøgelser, at 35 % af arbejdsstyrken ikke er i et fast ansættelsesforhold. Herhjemme er der ligeledes et stigende behov for midlertidige kontraktansatte og konsulenter til at løse mindre opgaver eller tiltræde i et kortere vikariat.

  Læs mere
 • 30/11/2017 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  ​Recruitment marketing

  Du husker måske, da McDonald's i sommers besluttede sig for at hyre 250.000 medarbejdere via Snapchat.

  Læs mere
 • 30/11/2017 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  ​Er Google People search det næste?

  Mange recruiters benytter google i deres søgen efter det næste talent, og derfor vil det være oplagt, at Google opretter en feature, der gør det nemmere at bruge denne data.

  Læs mere
 • 30/11/2017 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  ​Der er pres på den moderne recruiter

  Som recruiter, i de fleste virksomheder, jonglerer du mellem mange forskellige roller. Du skal både kunne agere matchmaker, researcher og marketingekspert. Hvordan håndterer man dette pres som moderne recruiter?

  Læs mere
 • 30/11/2017 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  ​Facebook - en trussel mod LinkedIn?

  Facebook har oprettet nye job features, der giver virksomheder en anden grund til at drive trafik til deres Facebook-side; ud over markedsføring af deres produkter.

  Læs mere