Blog

Sylvester & co opdaterer dig omkring de nyeste trends inden for employer branding og rekruttering.

 • 14/01/2019 0 Kommentarer
  HR i en lederrolle

  Oplev Anette Mellbye på Nordic HR Tech Days 2019. Anette er en stærk stemme i norsk erhvervsliv, hvor hun lægger linjen i debatten om, hvordan norske virksomheder skal tilpasse sig nye virkeligheder.

  Læs mere
 • Recruiting Brainfood Newsletter image
  28/01/2019 0 Kommentarer
  Få ugentlig hjernemad om rekruttering

  Det går stærkt i rekrutteringsbranchen. Når næsen er i sporet, og opgaverne bare skal løses, kan der være langt til at tænke nyt og udvikle sig. Hos Sylvester & co holder vi øje med udviklingen, men vi kan også have behov for inspiration udefra. En af vores kilder til inspiration er Recruiting Brainfood. Læs her hvorfor.

  Læs mere
 • 24/10/2018 0 Kommentarer
  Nordic HR Tech Days 2019 

  Nordic HR Tech Day blev for første gang afholdt i 2018 og har siden udviklet sig til en to-dags konference i 2019, som afholdes i København den 6.-7. marts 2019, hvor der forventes flere hundrede HR-professionelle, ledere, IT-, økonomi- og kommunikationsansvarlige fra hele norden.

  Læs mere
 • Designed by Flatart / Freepik
  12/12/2018 0 Kommentarer
  Gør op med den traditionelle jobannonce

  Du sidder og arbejder på den perfekte jobannonce for at tiltrække de bedste kandidater til jobbet - men er du opmærksom på, at der er nogle dele, som du i højere grad burde uddybe? 

  Læs mere
 • SoMe - Det ideelle tidspunkt at dele
  22/10/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  SoMe - Det ideelle tidspunkt at dele

  Du arbejder hårdt på at skabe det perfekte indhold til de sociale medier, men hvornår er egentlig det rigtige tidspunkt at dele dette indhold på LinkedIn eller Facebook?

  Læs mere
 • 24/10/2018 0 Kommentarer
  Nye standarder for dansk rekruttering

  Gennem mange år har Jobindex haft monopol blandt de danske jobportaler, men nu får de konkurrence fra en virksomhed, der arbejder på at integrere AI i jobsøgningsprocessen og dermed sætte nye standarder for dansk rekruttering.

  Læs mere
 • 24/10/2018 0 Kommentarer
  Nordic Recruitment Days 2018

  Nordic Recruitment Days 2018 havde i år bredt sig ud over landets grænser og blev i år afholdt i både København og Stockholm. De overordnet temaer var: recruitment marketing, candidate experience og sourcing.

  Læs mere
 • 08/08/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Microsoft ejer nu LinkedIn og Github

  Ca. to år efter Microsoft købte LinkedIn for ca. 26 milliarder dollars, kunne de d. 4. juni offentliggjorde på deres News Center at de ville købe GitHub for 7,5 milliarder dollars, hvilket betyder at Microsoft nu ejer de to mest fremtrædende professionelle netværkssider. 

  Læs mere
 • 08/08/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Nye værdier på arbejdspladsen

  Et job er ikke længere bare et job. Generation Millennials har gjort det klart, at de foretrækker at arbejde for en virksomhed der værdsætter medfølelse samt fremhæver en kultur der værner om deres ansatte.

  Læs mere
 • 27/06/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  SEO-tips der optimerer din LinkedIn profil

  LinkedIn er blevet til jobmarkedets søgemaskine - Google til de professionelle. Det er en kæmpe fordel at gøre sig bekendt med LinkedIn's forskellige søgefunktioner, der kan være med til at sørge for at potentielle kunder og samarbejdspartnere kan finde dig på platformen.

  Læs mere
 • 06/06/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Meew 2.0

  Tilbage i februar publicerede vi på vores blog en historie om den danske rekrutterings app MeeW. Det er altid spændende når et lille dansk firma skaber noget nyt og innovativt, vi har derfor valgt at tage et kig på hvordan det er gået MeeW de sidste fire måneder.

  Læs mere
 • 27/06/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Video – redskabet alle burde bruge

  Det er officielt. Brugen af video styrker enhver type markedsføring! De virksomheder der benytter sig af video i deres i rekruttering processer har, ifølge en undersøgelse udarbejdet af LinkedIn, en højere chance for at nå og engagere deres målgrupper på den rigtige måde. LinkedIn har derfor valgt at ligge fokus på at optimere deres video funktion ved at lancere to nye opdateringer til videofunktionerne på deres platform.

  Læs mere
 • 08/06/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Optimering af rekruttering vha. Big Data

  Der bliver dagligt publiceret utallige jobopslag online, hvilket gør at det enkelte jobopslag får lavere sigtbarhed alt efter hvor specifikke og konkrete de er. Men hvordan sikrer virksomhederne sig, at de rigtig opslag ender hos den rigtige og potentielle nye medarbejdere.

  Læs mere
 • 08/06/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Rekruttering med AI

  Kunstig intelligens. Kampen mellem menneske og maskine. AI har længe været et højt omtalt emne, og bliver i dag italesat som værende fremtidens job tyv. Vi har faldet over et utal af rapporter, der indikerer at AI kommer til at opløse og automatisere nogle jobs, men vi vil vide hvor stor effekt AI kan komme til at have? Og hvordan kan vi benytte os af AI til at styrke vores arbejdspladser?

  Læs mere
 • AI
  02/05/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  AI Rekrutteringsassistent

  SmartRecruiters har for nylig lanceret en AI Rekrutteringsassistent, som ikke skal erstatte eller overflødiggøre rekrutteringsmedarbejdere, men derimod gøre dem mere menneskelige. Dette gøres ved at overlade screening, filtrering og søgninger til AI Rekrutteringsassistenten og interviews og beslutningstagningen til rekrutteringsmedarbejderne.

  Læs mere
 • Jobopslag
  04/06/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Jobopslag på LinkedIn eller Facebook?

  LinkedIn har længe været det største sociale medie når det gælder rekruttering via sociale medier, men nu har Facebook meldt sig på banen med en funktion, hvor man kan opslå stillinger via ens virksomheds side på det sociale medie.

  Læs mere
 • 05/06/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Nordic HR-Video Awards

  Et af temaerne til årets Nordic Recruitment Days konferencer i Oslo, København og Stockholm er Recruitment Marketing, og da videoer er en af de helt store trends indenfor Recruitment Marketing har vi valgt at tage initiativ til Nordic HR-Video Awards.

  Læs mere
 • 05/04/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  AI og HR-medarbejdere i samarbejde

  En af de helt store HR-trends i 2018 er hvordan maskiner og mennesker kan samarbejde for skabe resultater. Organisationer har dog ofte en tendens til at frygte AI og robotter, fremfor at byde dem velkomne, og har ofte problemer med at se potentialet for deres egen virksomhed, ved at implementere AI (artificial intelligence) og robotter.

  Læs mere
 • 02/05/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Hvad er hemmeligheden bag medarbejderengagement?

  Flere undersøgelser har gennem tiden vist, at medarbejderengagement på arbejdspladsen har en positiv effekt på virksomhedens produktivitet, men det er samtidig en faktor, som er utrolig svær at måle. Hvad er så nøglen til forbedret engagement på arbejdspladsen blandt medarbejderne?

  Læs mere
 • 02/05/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Nordic HR Conferences er i luften!

  Vi har hos Sylvester & co valgt at lancere en ny platform til vores konferencer – Nordic HR Conferences.

  Nordic HR Conferences har deres eget website og sociale platforme, hvor du kan finde informationer om vores to årlige konferencer; Nordic HR Tech Days og Nordic Recruitment Days.

  Læs mere
 • 05/04/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Hvad vil Facebooks ændringer betyde for dig?

  Feedback fra Facebook brugere har fået Mark Zuckerburg til at lave en betydelig ændring på Facebooks news feed algoritme for at komme tilbage til Facebooks grundsten - fokus på at bringe mennesker tættere sammen. Men hvilken betydning får dette for HR, og hvordan imødekommer du som HR-medarbejder denne ændring dette bedst muligt?

  Læs mere
 • MeeW
  06/02/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Tinder+LinkedIn=MeeW

  Den nye app MeeW er skabt af to danskere, som har sammensat nogle af funktionerne fra datingappen Tinder og LinkedIn, for at skabe en platform, hvor man enten kan lede efter en bestemt kompetence eller tilbyde den.

  Læs mere
 • HR-botter
  08/03/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  "HR-botter"

  Om fem år vil 85 % af kunders interaktion med virksomheder være gennem AI og "chat-botter", viser en undersøgelse foretaget af amerikanske Forrester Research.

  Læs mere
 • Rekruttering via Twitter
  08/03/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Rekruttering via Twitter

  Twitter har endnu ikke fået helt fat i danskerne, ifølge det danske markedsførings og kommunikations bureau "Bureau", var kun 10 % af danskerne på twitter i 2017, hvorimod hele 67 % af danskerne er på Facebook. Men skæver vi til USA, bruger hele 65,8 % af de amerikanske firmaer twitter til markedsføring. Her er seks punkter, du skal være opmærksom på, inden du opretter en twitter profil til din virksomhed.

  Læs mere
 • 16/01/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Rekrutterings Tech Selskaber

  Flere og flere rekrutteringsvirksomheder retter fokus mod forskellige Tech løsninger, så det er derfor helt naturligt, at der opstår flere og flere rekrutterings Tech selskaber.

  Læs mere
 • 19/01/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Ny (gratis) rekrutteringsportal

  AS3 har netop lanceret en gratis rekrutteringsportal, som gør det lettere for virksomheder og arbejdssøgende kandidater at finde hinanden.

  Læs mere
 • 04/01/2018 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Digitalisering af HR

  Når Sylvester & co byder velkommen til Nordic HR Tech Day 2018, vil fokus være rettet mod de nyeste HR Tech løsninger og systemer til HR-professionelle.

  Læs mere
 • 13/12/2017 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  Vil fremtidens arbejdsmarked blive mere flydende og dynamisk?

  I USA viser de senester undersøgelser, at 35 % af arbejdsstyrken ikke er i et fast ansættelsesforhold. Herhjemme er der ligeledes et stigende behov for midlertidige kontraktansatte og konsulenter til at løse mindre opgaver eller tiltræde i et kortere vikariat.

  Læs mere
 • 30/11/2017 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  ​Recruitment marketing

  Du husker måske, da McDonald's i sommers besluttede sig for at hyre 250.000 medarbejdere via Snapchat.

  Læs mere
 • 30/11/2017 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  ​Er Google People search det næste?

  Mange recruiters benytter google i deres søgen efter det næste talent, og derfor vil det være oplagt, at Google opretter en feature, der gør det nemmere at bruge denne data.

  Læs mere
 • 30/11/2017 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  ​Der er pres på den moderne recruiter

  Som recruiter, i de fleste virksomheder, jonglerer du mellem mange forskellige roller. Du skal både kunne agere matchmaker, researcher og marketingekspert. Hvordan håndterer man dette pres som moderne recruiter?

  Læs mere
 • 30/11/2017 - Sylvester & co 0 Kommentarer
  ​Facebook - en trussel mod LinkedIn?

  Facebook har oprettet nye job features, der giver virksomheder en anden grund til at drive trafik til deres Facebook-side; ud over markedsføring af deres produkter.

  Læs mere