Vi er glade for endnu at byde en ny rekrutteringskonsulent velkommen til vores team!

Det er med stor begejstring, at vi kan annoncere, at Anne Lene Ankjær netop er påbegyndt sin uddannelse og onboarding hos Sylvester & co. Efter endt onboarding indgår Anne Lene i vores faste korps af konsulenter inden for vores unikke Longlist & Shortlist koncept. Et rekrutteringskoncept hvor vi leverer testprofiler senest efter 24 timer og longlist senest efter 48 timer. Oftest har vi samtaleparate kandidater klar til interviews efter 7-11 dage. Vi servicerer kunder lokalt og globalt. Du kan læse mere om vores Longlist & Shortlist koncept her.

Anne Lene medbringer cirka 20 års erfaring og passion inden for HR og rekruttering, og hendes ekspertise vil uden tvivl styrke vores evne til at skabe vellykkede match mellem talentfulde kandidater og vores kunder.

Anne Lene har primært arbejdet inden for HR området siden 2006 særligt inden for de pharmaceutiske og medicotekniske industrier, men har også haft berøringsflader med andre fagområder. Hun beskriver sig selv som passioneret rekrutteringskonsulent, som brænder for at finde det rette match og at skabe en god proces for alle parter.

Vi er meget glade for at have dig med ombord Anne Lene! Vi ser frem til vores samarbejde, hvor vi glæder os til at skabe succesfulde matches, der kan styrke vores rekrutteringsindsats endnu mere.

Du kan besøge Anne Lenes LinkedIn profil her.

Med venlig hilsen

Team Sylvester & co