I en banebrydende udvikling inden for HR-teknologi har Sylvester & Co, en førende HR Management & Kursus-virksomhed indgået et strategisk samarbejde med DanskGPT, skaberen af det danske alternativ til ChatGPT.

Dette partnerskab sigter mod at udvikle avancerede HR Bots, der er skræddersyede til at møde de unikke behov i HR-afdelinger. Disse bots er i udgangspunktet designet til at revolutionere måden, HR-operationer udføres på, ved at tilbyde intelligente, effektive og kulturelt bevidste løsninger.

”Med anvendelse af Sylvester & co’s unikke viden om optimering af HR- og rekrutteringsprocesser kombineret med DanskGPT’s AI Bot platform, så kan vi i dag tilbyde HR afdelinger et meget spændende produkt, som kan sætte strøm til et utal af HR- og rekrutteringsopgaver. Vi står over et enormt HR-paradigmeskifte.”

 

Udtaler Christian Sylvester, Stifter af Sylvester & co

Hvad gør DanskGPT unik?

 

DanskGPT’s kernekompetence ligger i dens evne (LLM) til at forstå og generere det danske sprog – ikke kun grammatisk – men også kulturelt. Dette sikrer, at vores HR Bots kan kommunikere på en måde, der resonerer dybt med danske medarbejdere og jobansøgere, hvilket skaber en mere naturlig og engagerende interaktion.

Herudover er der nogle sikkerhedsparametre så som hvor data lagres, og hvem som har adgang til disse informationer, som vil tiltale en lang række organisationer.

Automatisering med et menneskeligt touch

 

Mens automatisering kan spare tid og ressourcer, forstår vi vigtigheden af den menneskelige touch i HR. Vores bots er designet til at automatisere de tidskrævende opgaver, mens de stadig opretholder et personligt præg, hvilket sikrer, at medarbejderne føler sig værdsat og forstået.

 

Værdien for HR-afdelinger

 

1) Øget Effektivitet

Ved at automatisere rutineopgaver frigøres HR-professionelles tid, så de kan fokusere på strategisk vigtige opgaver. Dette fører til en mere effektiv brug af HR-ressourcer og en hurtigere reaktionstid på HR-relaterede spørgsmål og udfordringer.

2) Forbedret rekrutteringsproces

Fra at screene ansøgninger til at forberede interviewspørgsmål, kan vores HR Bots accelerere og forbedre rekrutteringsprocessen, hvilket sikrer, at kun de mest kvalificerede kandidater når frem til interviewfasen. Dette forbedrer kvaliteten af nyansættelser og bidrager til en stærkere virksomhedskultur.

3) Data-drevne indsigter

Med avanceret dataanalyse kan vores bots levere værdifulde indsigter om alt fra medarbejdertilfredshed til effektiviteten af HR-programmer. Dette giver HR-afdelinger mulighed for at træffe informerede beslutninger baseret på realtidsdata.

4) Øget medarbejdertilfredshed

Ved at tilbyde øjeblikkelig support og svar på medarbejderes spørgsmål bidrager vores HR Bots til en mere tilfredsstillende arbejdsoplevelse, hvilket kan føre til øget medarbejderengagement og -fastholdelse.

Samarbejdet mellem DanskGPT og Sylvester & co repræsenterer en ny æra for HR-teknologi, hvor avanceret sprogforståelse og tilpassede løsninger går hånd i hånd med at skabe mere dynamiske, effektive og menneske-centrerede HR-afdelinger.

Læs om HR Bots