Sylvester & co har udviklet et nyt introduktionskursus for HR-professionelle, som giver indblik i, hvordan ChatGPT og Bard kan effektivisere og forbedre en stor del af virksomhedens HR-processer.

Enormt potentiale

Udviklingen af AI (Artificial Intelligence) har været i gang i mange år, men i den seneste tid har der været betydelige fremskridt med lanceringen af platforme som Microsofts ChatGPT og Googles Bard AI. AI har enormt potentiale til at revolutionere og effektivisere HR-processerne, som vi kender dem i dag. Og det potentiale vil vi gerne dele med dig.

Lær at skabe øget effektivitet og kvalitet i dit HR-arbejde med AI

Samlet set kan AI og platforme som ChatGPT og Bard hjælpe HR med at forbedre effektiviteten og kvaliteten af HR’s leverancer til organisationen samtidig med, at medarbejderengagement og trivsel øges. Platformene har evnen til at skabe jobannoncer, screene CV’er, udvikle employer branding-strategier, analysere store mængder HR-data og give løsninger til HR-processer. Mulighederne er mange, og potentialet for AI inden for HR er stort.

Det lærer du på kurset

Kurset strækker sig over 2 dage, hvor du på et teoretisk plan vil diskutere fordele og ulemper ved at benytte AI i HR-arbejdet, samt diskutere de etiske og moralske aspekter, der nødvendigvis er forbundet med at implementere AI i dit arbejde.

Størstedelen af kurset vil dog bestå af at løse konkrete opgaver, som fx udvikling af jobannoncer, præsentationer og andre HR kommunikative produkter, der tager udgangspunkt i netop din dagligdag.

Hvis du har lyst til at få et indblik i, hvordan AI kan skabe værdi og effektivisere netop dit HR arbejde, så kan du læse mere om kurset og tilmelde dig her.

ChatGPT-kursus