Få en gratis afklaring på 30 minutter

Teknologien udvikler sig konstant, derfor står HR-afdelinger over for nye og komplekse udfordringer. Fra at tiltrække de rette talenter til at optimere onboarding-processer og sikre kontinuerlig medarbejderudvikling – udfordringerne er mange og forskelligartede. Her kan kunstig intelligens (AI) spille en afgørende rolle.

Men hvordan kan AI konkret hjælpe din HR-afdeling? Hos Sylvester & co inviterer vi dig til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan udforske potentialet ved at integrere AI i jeres HR-processer. Vores eksperter står klar til at dele indsigt og eksempler på, hvordan AI allerede har transformeret HR-funktioner i andre organisationer. Lad os hjælpe jer med at finde innovative løsninger på jeres HR-udfordringer.

Genkender du et af følgende scenarier?

 

  1. Din HR-afdeling har en idé til bruge AI i jeres virksomhed, men I ved ikke hvordan I kommer videre og udnytter AI’s potentiale bedst muligt.
  2. Du ved, at AI’s potentiale er enormt, men du er i tvivl om, hvordan du kommer i gang, og hvor potentialet inden for HR er størst for netop jeres afdeling.

Lige nu kan du kontakte Sylvester & co og få et uforpligtende 1:1 sparringsmøde med os, hvor vi kan diskutere jeres AI-muligheder – helt uden beregning.

Book dit møde med Christian Sylvester ved at skrive til os på: info@sylvester-co.dk

Om Christian Sylvester 

Christian Sylvester har over to årtiers ekspertise inden for HR, Employer Branding (EB), rekruttering, undervisning, salg og ledelse, kombineret med en dyb passion for nye teknologier og en HR “work smarter”-tilgang. Han har været i frontlinjen af talentjagt og HR Best Practices siden 1998. Hans karriere har været præget af en konstant stræben efter innovation og forbedring inden for HR og rekrutteringsområdet og via stillinger så som HR Manager, Headhunter og HR Management konsulent er værktøjskassen blevet tungere gennem årene. Christian har mere 12 års undervisningserfaring inden HR-domæner og er i dag en bredt anvendt AI HR-specialist.