Virksomhedsgruppen som ejer og driver Sylvester & co udvider den samlede palette af HR-serviceydelser med sin indtræden i ejerkredsen bag selskabet Jobposter.

”Jobposter har gennem længere tid været en betroet samarbejdspartner for Sylvester & co samt søsterselskabet Nordic HR People og da Jobposter passer rigtig godt ind i vores samlede produktportefølje og skaber god værdi for virksomheder med deres niche fokus, så var det naturligt at integrere Jobposter da muligheden bød sig. Gennem de sidste 6-7 år har Jobposter udviklet nogle unikke kompetencer inden for markedsføring af jobs på sociale medier. Denne evne ser vi frem til at bringe i spil overfor alle vores kunder.  

Vi ser et stort potentiale for Jobposter i Danmark og i det øvrige Norden på sigt.

 

Christian Sylvester, Direktør, Sylvester & co

 

 

Effektiv jobannoncering på de sociale medier

 

Jobposter er ekspert i annoncekampagner af jobopslag på (SoMe) Facebook, Instagram og LinkedIn målrettet potentielle kandidater.

Hos Jobposter, arbejder de ud fra devisen, at alle virksomheder har unikke behov for employer branding. Derfor skræddersyer de alle annoncekampagner, så de opfylder deres kunders specifikke krav og ønsker.

Blandt offentlige og private virksomheder som anvender Jobposter til at markedsføre deres jobs på Sociale Medier finder du; Carlsberg, Region Syddanmark, Hørsholm Kommune, Telenor, Kemp & Lauritzen, Drømmeland, Marel og Steen Jensen Gruppen.

Læs mere om Jobposter her www.jobposter.dk