Vi har givet gode råd til HK´s medlemsblad om hvordan man øger chancen for at blive headhuntet på LinkedIn. Læs mere i artiklen fra HK.

Lær at komme i rekrutteringskonsulenternes søgelys med gode tips fra Christian Sylvester, der er en af nordens førende eksperter i rekruttering på sociale medier.

Husk at pleje dit netværk. Hav en opdateret profil på LinkedIn.

Vi har allesammen hørt det. Alligevel er vi rigtig mange, der nok har en profil på LinkedIn, men for langt de flestes vedkommende er profilen en, vi oprettede for år tilbage, og som vi så ellers ikke liiige har fået gjort så meget mere ved.

Men det er der al mulig grund til nu at sætte tid af til. Det mener i hvert fald Christian Sylvester, der siden 2004 har arbejdet med rekruttering på LinkedIn for virksomheder og personlig branding for privatpersoner og virksomheder.

I stedet for at håbe på at den rigtige kandidat sender en ansøgning afsted, går udviklingen i dag mod, at virksomheder i dag aktivt selv søger efter potentielle kandidater på LinkedIn. Virksomhederne vil hellere bruge tid på at se på 50 relevante kandidater end 500, siger Christian Sylvester.

Hvis du skal dukke op i den søgning, kræver det, at din profil indeholder de rigtige søgeord – for hvis ikke den nødvendige data er der, dukker du ganske enkelt ikke op i rekrutteringskonsulenternes søgninger.

Stor guide: Sådan bliver du headhuntet på LinkedIn - HK