Pointshare og Sylvester & co forener det bedste fra to verdener.

Kort om Pointshare

Gennem de sidste 10 år er selskaberne blevet drevet som selvstændige brands og virksomheder med hver deres organisation, kunder, processer og medarbejdere.

Pointshare har gennem årene hjulpet virksomheder med at skabe kontakt til relevante kandidater over hele kloden og skabe basis for interviews på basis af sit kandidat sourcing koncept. Pointshare er flybranchens svar på Ryan Air eller Norwegian og er et MEGET stærkt alternativ til klassiske rekrutteringsvirksomheder og jobportaler.

Pointshare leverer dér, hvor virksomheder er mest udfordret i rekrutteringsprocessen, uden at tage ejerskab på processen og leverer effektive longlist & shortlist services.

Kort om Sylvester & co

Ligeledes har Sylvester & co hjulpet tusindvis af HR professionelle samt ledere at forbedre deres HR- og rekrutteringsindsatser lokalt såvel globalt. Udover HR-rådgivning og HR-kurser er Sylvester & co også kendt for Nordens største rekrutterings- og HR Tech konferencer, som de har stået bag i mange år.

Sylvester & co mission er at udbrede HR Best Practice, “give hjælp til selvhjælp” samt inspirere ledere og HR fagfolk.

“Ofte har vi oplevet at både Pointshare og Sylvester & co assisterer den samme kunde med forskellige HR udfordringer, og derfor giver det mening at forene aktiviteterne under et brand. Pointshare er en resultatskabende samtaleleverandør, som leverer skarpe kandidat sourcing ydelser, med fokus på kvalitet, pris og hastighed, som hjælper sine kunder med at blive bedre til rekrutteringshåndværket kombineret med dyb viden om teknologiske rekrutteringsløsninger, såsom LinkedIn og Facebook. Ligeledes hjælper Sylvester & co hjælper sine kunder med HR Management ydelser inden for rekruttering, fastholdelse, udvikling og afvikling. Alle forretningsområder fortsætter uændret blot under det samme navn – Sylvester & co.
Begge selskaber deler den samme filosofi om, at deres kunder kan meget selv, hvis de får den rette støtte og viden. Og dette er også Sylvester & co´s mission fremadrettet.”

Udtaler Christian Sylvester, Adm. Direktør