Kom med Christian Sylvester til People Tech 2024 den 13. juni 2024, som afholdes sammen med Computerworld.

På konferencen vil Christian fortælle om: “Fremtidens HR: Integrering af AI og Automation”. I løbet af denne keynote, vil han udforske, hvordan AI ikke blot optimerer, men revolutionerer måden, vi arbejder med Human Resources på. Christian dykker ned i, hvordan AI har potentialet til at frigøre op til 50 % af HR-professionelles arbejdstid, hvilket giver HR medarbejdere mulighed for at koncentrere sig om strategisk stakeholder management og udvikling af medarbejdere og ledere.

 

Vi står på en revolutionerende tærskel, hvor kunstig intelligens og automatisering allerede transformerer HR-funktioner fra at være fokuseret på traditionelle, tidskrævende opgaver til nu at favne mere strategiske og værdiskabende funktioner.

Christian Sylvester

 

Så kom med på konferencen, hvor der sættes fokus på, hvordan man styrker HR-arbejdet gennem velfungerende og intuitive løsninger, hvilket kun er blevet endnu mere aktuelt i en tid, hvor hyppigt distancearbejde er blevet normen og man ikke nødvendigvis mødes ved kontorets kaffemaskinen hver dag.

Få blandt andet bud på, hvordan du gennemfører retvisende medarbejdertilfredshedsmålinger og administrerer hybrid work – og om det måske er ved at være på tide at udpege en Chief Happiness Officer, der designer og håndterer medarbejderpleje i praksis?

Du får også indsigt i seneste essentielle viden om samspillet mellem compliance og HR, herunder indblik i emner som optimering af sikkerhedsgodkendelse, sporbarhed og persondatabehandling

Bliv også inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR, når vi dykker ned i emner som f.eks. onboarding, HSE, rekruttering, talentudvikling, sygefravær, løn og HRM.

People Tech 2024 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger i HR-afdelingen.

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

 

Du kan læse mere om People Tech 2024 og tilmelde dig her.