I sidste uge fik Sylvester & co officielt en lillesøster - Nordic HR People. Men da vi i Sylvester og co altid har travlt med at servicere vores kunder, bliver der ikke tid til at 'gå på barsel' i denne omgang - selvom vi er meget begejstrede for lillesøsteren!

Med lancering af Nordic HR People er det målsætningen at skabe en nichemarkedsplads, hvor virksomheder, der ønsker at tiltrække HR-professionelle på permanent eller midlertidig basis, kan møde HR Professionelle som tilbyder deres knowhow.

Nordens nye HR Boutique

Nordic HR People har én mission, nemlig at levere dygtige og motiverede HR-professionelle til virksomheder i hele Norden på interim og permanent basis.

Fordi Nordic HR People består af professionelle, der har arbejdet med HR og rekruttering i mere end 20 år, er vi i stand til at matche de rette kandidater med de rette virksomheder mere fleksibelt, hurtigere og mere effektivt end de fleste konsulentvirksomheder. Nordic HR People forstår HR markedet og har et meget stort HR-netværk i Norden, der kan aktiveres når bedste HR kandidater skal leveres med meget kort varsel.

Vi elsker barselsbesøg

Hos Nordic HR People elsker vi barselsbesøg og kan ikke få for mange. Så besøg gerne vores hjemmeside, hvor du bl.a. kan læse vores blog, der blandt andet opdaterer dig på de nyeste trends inden for HR og jobsøgning.

Besøg: Nordic HR People