Vi er jeres HR-ekspert og rekrutteringsansvarlig

Forbedre jeres HR- og rekrutteringskompetencer gennem rådgivning og træning via vores erfaring og kompetencer
Se vores pakkeløsninger
Sylvester & co’s mission er mennesker. Formålet er at mindske gabet i kompetenceniveau hos den almindelige HR-afdeling med best practice løsninger, så jeres virksomhed opnår den mest effektive proces for alle.

Christian Sylvester har mange års erfaring inden for HR, rekruttering, ledelse, salg, marketing og search & selection. Samtidigt, er han dybt passioneret omkring sociale medier og teknologi. Kombinationen af Christians erfaringer og passion, fik ham til at starte Sylvester & co tilbage i 2011.

Sylvester og co består af specialister, som er passioneret omkring at levere HR Management ydelser i øjenhøjde. Samtidigt skaber vi et udgangspunkt, så virksomheder kan rekruttere smartere, billigere og hurtigere.

Christian var en af de første personer i Norden, der anvendte LinkedIn professionelt til headhuntning i 2004. I 2010 udviklede han et unikt rekrutteringskoncept til Facebook med virksomheden Komfo, som var den eneste Facebook-partner i Norden på dette tidspunkt. Siden da har flere innovative HR services og produkter set dagens lys.

Siden 2011 har Christian styrket kompetencerne hos tusindvis af ledere og nordiske HR-professionelle gennem træning, webinars, Nordiske HR konferencer og rådgivning. I dag bringer han et stort og etableret netværk, i både i ind-og udland, i spil når han rådgiver Sylvester & co´s kunder.

Besøg christian på LinkedIn
Den moderne recruiter forventes i dag at besidde kompetencer som: psykologi, research og flair for data.

Sylvester og co’s rådgivning og ydelser gør jer i stand til at leve op til disse krav, så I får tiltrukket talentfulde medarbejdere. På den måde får I etableret et engagerende miljø for medarbejderne, som I ønsker at holde fast i.

Se hvordan vi kan hjælpe jer

Vores kunder siger

"Sylvester & co gør det komplicerede simpelt, og de er lynhurtige! At vi kan modtage testprofiler inden for 24 timer efter at sourcing processen er igangsat samt modtage longlist inden for 48 timer, har en stor værdi for os."

Thomas ThorsøeHR Direktør, Kemp & Lauritzen

”Sylvester & co's services er meget professionelle, og vi er yderst tilfredse med vores samarbejde”.

Mark HøjgaardCEO, Coinify

”Sylvester & co's løsninger er en value-for-money måde at skabe et stærkt kandidatfelt på.”

Arne KyedP&P Partner, Talent Acquisition, Nordic, Nilfisk A/S

Værdier & DNA

Vi rådgiver jer og tager hånd om HR-aktiviteterne. Samtidigt sørger vi for at være opdaterede på nye trends i rekrutteringsbranchen. For os, handler det om at lære jer bedre at kende; jeres DNA, talenter og mission – et partnerskab hvor vi forstår hinanden og arbejder indefra og ud.