Sylvester & co – Et HR Management selskab, som er bygget på mange års erfaring

Mere end blot en klassisk HR konsulentvirksomhed
Hos Sylvester & co tror vi på kraften i menneskeligt potentiale og innovation inden for HR. Siden vores grundlæggelse i 2011, har vi været dedikerede til at transformere HR og rekrutteringslandskabet ved at tilbyde strategisk og taktisk rådgivning, der transcenderer traditionelle operationelle tilgange. Vores mission er at være mere end blot en klassisk HR konsulentvirksomhed; vi er jeres strategiske partner i at navigere kompleksiteten i moderne HR- og rekrutteringsudfordringer.

Med en holistisk tilgang til HR management, specialiserer vi os i at integrere banebrydende teknologier og metoder, herunder kunstig intelligens (AI), for at fremme effektivitet og innovation i jeres HR-indsatser. Vores ydelser spænder fra avanceret rekruttering og headhunting til skræddersyede workshops og keynotes, der inspirerer og uddanner. Vi har allieret os med dygtige samarbejdspartnere på fagområder, hvor vores kompetencer ikke er tilstrækkelige, hvilket gør os i stand til at levere den bedste kvalitet hver gang. 

Dyb forståelse for jeres unikke HR behov

Vores kerne ligger i en dyb forståelse for jeres unikke HR behov og -udfordringer. Gennem tæt samarbejde og dialog bygger vi relationer baseret på tillid, dyb faglighed og transparens. Vi er drevet af en passion for at se vores kunder vokse og trives ved at optimere deres HR-strategier og -processer, sikre talentfulde medarbejdere, og fremme en kultur af kontinuerlig læring og udvikling.

Sylvester & co er mere end en leverandør; vi er en tillidsfuld rådgiver og partner i jeres succes. Sammen med kunder skaber vi fremtidens HR-løsninger, der ikke blot adresserer nutidens behov, men også forbereder vores kunder på morgendagens udfordringer. 

Velkommen til Sylvester & co – hvor vi sammen former fremtiden for HR.

Den moderne recruiter forventes i dag at besidde kompetencer som: psykologi, research og flair for data.

Sylvester og co’s rådgivning og ydelser gør jer i stand til at leve op til disse krav, så I får tiltrukket talentfulde medarbejdere. På den måde får I etableret et engagerende miljø for medarbejderne, som I ønsker at holde fast i.

Se hvordan vi kan hjælpe jer

Vores kunder siger

"Sylvester & co gør det komplicerede simpelt, og de er lynhurtige! At vi kan modtage testprofiler inden for 24 timer efter at sourcing processen er igangsat samt modtage longlist inden for 48 timer, har en stor værdi for os."

Thomas ThorsøeHR Direktør, Kemp & Lauritzen

”Sylvester & co's services er meget professionelle, og vi er yderst tilfredse med vores samarbejde”.

Mark HøjgaardCEO, Coinify

”Sylvester & co's løsninger er en value-for-money måde at skabe et stærkt kandidatfelt på.”

Arne KyedP&P Partner, Talent Acquisition, Nordic, Nilfisk A/S

Værdier & DNA

Vi rådgiver jer og tager hånd om HR-aktiviteterne. Samtidigt sørger vi for at være opdaterede på nye trends i rekrutteringsbranchen. For os, handler det om at lære jer bedre at kende; jeres DNA, talenter og mission – et partnerskab hvor vi forstår hinanden og arbejder indefra og ud.