Lisbeth Grayston er tiltrådt som Personlig Assistent for den Adm. Direktør, Christian Sylvester, i Sylvester & co.

Virksomheden oplever en stærk kundetilgang og i takt med at yderligere forretningsområder udvikles, er der behov for at udvide den administrative, eksekverende og koordinerende kapacitet i selskabet”, siger Adm. Dir. Christian Sylvester.

Derfor er Lisbeth blevet en del af Sylvester & co

Lisbeth kommer fra PwC Danmark, hvor hun senest har været ansat som sekretær i den internationale skatteafdeling. Herudover kommer Lisbeth med en baggrund som erfaren PA, kursuskoordinator og kommunikationskonsulent i bl.a. medicinalbranchen.

Lisbeth er ansat til at understøtte den Adm. Direktør for Sylvester & co i en lang række af opgaver herunder projektledelse, opstart af nye forretningsområder samt rekrutterings- og kommunikationsopgaver. Ansættelsen er således et led i at styrke og udvikle Sylvester & co indenfor firmaets kerneområder – eksekvering og koordinering af Headhunting, HR Rådgivning og HR Kurser.

Lisbeth har stor erfaring med både system- og procesorienteret optimering og vil derfor ligeledes fungere som bindeled til det stærke samarbejde Sylvester og co har med sine konsulenter og kunder – lokalt som internationalt.

Stillingen som PA for Christian er en naturlig fortsættelse og udvikling af mine tidligere erfaringer og jeg glæder mig meget til at være med til at styrke og synliggøre Sylvester & co samt samarbejdet med vores kunder og samarbejdspartnere”, siger Lisbeth, PA for Sylvester & co.

Læs mere om os