LinkedIn Profile Makeover

– når du tager dit online visitkort seriøst.
I dag er personal branding corporate branding – og vice versa

Skal vi løfte din LinkedIn profil til State of the art niveau?

Hvis du ikke selv har tiden, LinkedIn-indsigten eller sprogkompetencerne, hvorfor så ikke lade Sylvester & co hjælpe dig med at opgradere din LinkedIn-profil?

Det vil sikre, at du fremstår professionel, og at du bliver fundet af dine målgrupper og interessenter i langt højere grad. I dag er en PROFESSIONEL LinkedIn-profil need-to-have. Dit analog visitkort i hard copy er ikke aktuelt længere.

Hvis dit online udtryk er mit førstehåndsindtryk, hvordan vil du så gerne opfattes og hvilke Google eller LinkedIn søgninger vil du gerne indgå i?

Det første indtryk

man får af dig

LinkedIn er verdens største faglige netværk, med mere end 723 millioner brugere globalt, hvor professionelle mødes og udveksler erfaringer, finder kunder, leverandører og samarbejdspartnere lokalt såvel som globalt. Prøv at google dit navn. Din LinkedIn-profil er dit online visitkort, og er oftest det første indtryk folk får af dig i en faglig- og branchemæssig sammenhæng.

Erhvervslivs trustpilot

I dag fungerer LinkedIn i mange henseender som det globale og lokale erhvervslivs trustpilot, hvor kommende leverandører og samarbejdspartnere tjekkes ud inden at en dialog påbegyndes, med det overordnede formål at samle informationer om vedkommende og dermed også om den arbejdsgiver som vedkommende repræsenterer. Denne information anvendes ultimativt til at vurdere om vedkommende har tillid til personen og dennes kompetencer. I dag begynder de fleste købsprocesser online og her er det vigtigt at du ikke skiller dig negativt ud og fremstår bedst muligt.

Computer

Vil du gerne headhuntes?

LinkedIn er i dag rekrutteringskonsulenternes foretrukne jagtmark. Når du leder efter et job, er din LinkedIn-profil en 24/7 informationskilde for de rekrutteringsmedarbejdere, der søger talent.
Med en professionel LinkedIn profil forøger du chancen for at komme på ansættende virksomheders radar og indgå i deres søgninger, når de leder efter nye medarbejdere.
Virksomheder arbejder i dag aktivt med SEO når det gælder promovering af deres website og det samme gør sig gældende med LinkedIn profiler og jobsøgning. Når du aktivt anvender SEO eller søgemaskineoptimering, så sørger du for at komme forrest i køen. Vi har indsigten i LinkedIns algoritmer og kan hjælpe dig med at få din LinkedIn-profil frem i butiksvinduet og sikre dig flere relevante besøgende på din profil. Vi har selv en headhunter baggrund og har arbejdet med LinkedIn siden 2004.

Sprogversionér din LinkedIn profil og forøg trafikken til din profil markant!

Er du to eller tresproget eller ønsker du flere internationale henvendelser?
Du kan vælge at have flere sprogudgaver af din LinkedIn profil. Det er en og samme LinkedIn profil blot i flere sprogudgaver. Det vil give dine besøgende en bedre oplevelse af din profil i forhold til deres sprogpræference. At have to eller flere sprogversioner vil også tiltrække flere besøgende til din profil qua du vil indgå i flere søgninger grundet flere relevante søgeord i forskellige sprogvarianter. I dag er det muligt at have op til 25 sprogudgaver af en og samme LinkedIn profil. Indgår du professionelt i internationale sammenhænge eller ønsker at du at blive fundet af internationale aktører eller headhuntere på et givent marked inden for din branche, så skal du overveje at sprogversionere din LinkedIn profil.

Din investering

Din investering er afhængig af hvor meget arbejde vi skal ligge i opgaven. Hvor godt er dit CV opdateret, hvor mange informationer har du med i dag på din profil og hvor meget kan du selv bidrage med i processen, dine krav og forventninger samt hvor mange sprogversioner du ønsker på din profil?
Oftest er det en investering på et par tusinde kroner.
Giv os et kald eller send en mail og så tager vi en dialog om det og fortæller mere om processen.

Et par gode råd fra os

Har du mod på selv at kaste dig ud i opgaven og opgradere din LinkedIn-profil, så vil vi gerne give dig lidt inspiration til at komme i gang med opgaven på bedste vis.

Links til artikel og podcast som vi har udarbejdet sammen med HK og Teknologisk institut;

TI-POD – EP #6: Få en attraktiv LinkedIn-profil – Kurser – Teknologisk Institut

Stor guide: Sådan bliver du headhuntet på LinkedIn – HK