VI ER EKSPERTER I REKRUTTERINGS
BEST PRACTICE

Vi oversætter de seneste og fremtidige muligheder og teknologier til HR- og rekrutteringsafdelinger og leverer konkrete løsninger til vores kunder. Paletten af services, som vi tilbyder, spænder fra udarbejdelse af firmatilpassede LinkedIn-kurser, træning i rekrutteringsteknikker, udarbejdelse employer branding strategier, valg af medieplatforme, design af employer advocacy program, analyse af rekrutteringsprocesser samt afholdelse af nordens største rekrutteringskonference. Kort sagt alt hvad en moderne rekrutteringsvirksomhed eller rekrutteringsafdeling skal mestre i morgen.

Vejen til succes er brolagt med tre vigtige elementer: strategi, viden og værktøjer. Når vores kunder har den helt rigtige strategi på plads, har opnået et solidt kompetenceniveau og de rette værktøjer, så er målene inden for rækkevidde. Vi er passionerede, fokuserede og vi vil gøre en forskel for vores kunder, som er rekrutterings-professionelle inhouse eller på bureausiden – og inden for dette felt må du gerne kalde os for eksperter!

KURSER
Vi tilbyder kurser samt firmatilpassede workshops onsite og online. Udgangspunktet er mere end 14 års erfaring med sociale medier samt næsten 20 års erfaring med rekruttering.

RÅDGIVNING
Mange års erfaring med online og sociale medier, search and selection på alle niveauer, jobportaler, ledende HR-roller og marketing giver os en unik mulighed for at give de helt rigtige råd.

KONFERENCER
Vi arrangerer nordens største rekrutteringskonferencer med fokus på faglighed og netværk. Vi har afholdt Nordic Recruitment Day 5. år i træk, og i 2018 udvider vi porteføljen med Nordic HR Tech Day.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Sylvester & co's nyhedsbrev og vær en af de første der bliver informeret omkring de nyeste trends inden for rekruttering og talent attraction