Stratetisk rekruttering med sociale medier  

Vi guider dig gennem processen fra behovsafdækning til ansættelse.

Der er stigende interesse for rekruttering via sociale medier og med god grund – i 2012 brugte danskerne 29 % af deres samlede tid på nettet på de sociale medier. Det giver derfor god mening at indgå i en dialog med de potentielle kandidater her. De sociale medier giver nye muligheder for rekruttering som med en relativt lille indsats nemt kan implementeres og dermed nedsætte rekrutteringsomkostningerne væsentligt.


Selvom du arbejder med rekruttering til daglig, er det vigtigt at være opmærksom på at rekrutteringsformen på de sociale medier er anderledes end traditionel rekruttering og det kræver et helt nyt sæt kompetencer at få reelt udbytte af dine indsatser.
Lad os analysere dine rekrutteringsprocesser, målgrupper, kompetencer, geografisk placering etc. og på basis heraf udforme en Social Media Rekrutteringsstrategi der guider dig fra tanke til implementering af sociale medier i dit daglige rekrutteringsarbejde. 

Du får bl.a.:
  • En analyse og anbefaling af de sociale medieplatforme, du bør satse på og hvordan
  • En gennemgang af gratis samt abonnementsværktøjer og apps der kan bruges til at supportere din social media rekrutteringsindsats
  • Forslag til hvordan du kan aktivere dine ambassadører viralt og forankring af processen
  • En udførlig og hands-on road map – lige til at implementere i organisationen


Prisen for udformning af en Social Media Rekrutteringsstrategi baseres på antallet af timer anvendt på opgaven, men vi fastsætter naturligvis denne pris på forhånd når vi ved mere om dine behov, så ring til os for et uforpligtende tilbud.

Har du mod på selv at udforme din Social Media Rekrutteringsstrategi, kan vi give dig værktøjerne til det med kurset ”Rekruttering via Sociale Medier”.

 Sylvester & co’s viden om rekruttering via sociale medier har været meget værdifuld for vores arbejde i HR og for vores virksomhed som helhed. Jeg kan virkelig anbefale Sylvester & co. hvis nogen har brug for en ekspert introduktion til hvordan man bruger sociale medier, når de rekrutterer.


”Vibe Grundsøe, HR Konsulent, BWSC

Det praktiske

Priser varierer.

Prisen afhænger af det antal timer vi skal bruge på opgaven og dens kompleksitet, men vi indgår en skriftlig aftale på forhånd.


For uforpligtende tilbud benyt formular.

Kontakt os