Sørg for at kandidaterne finder dine jobs frem for konkurrenternes - vi viser dig hvordan.

Søgemaskineoptimering er ikke blot et spørgsmål om at dukke op i toppen af Googles søgeresultater. Det er et spørgsmål om at dukke op de rigtige steder over for den rigtige målgruppe. Det svarer til, på jævnt dansk, at kunne gå op til den perfekte kandidat, trykke ham i hånden og give ham jobtilbuddet, i stedet for at stille sig op på gaden og forsøge at fange tilfældige forbipasserende.


Vi laver en analyse af dine nuværende jobpubliceringsprocesser og samspillet med din online tilstedeværelse. Herefter viser vi dig, hvordan du kan anvende og tænke Google Analytics og Adwords ind i disse processer for på intelligent vis at optimere din online tilstedeværelse. Samtidig viser vi dig, hvordan du kan forfatte dine jobopslag med nøgleord og sammensætning, der sikrer dig at kandidaterne finder dem hver gang. Til slut hjælper vi dig også med at oprette konkrete Google overvågninger af kandidatgrupper eller profiler.


Efter analyse og gennemgang modtager du en drejebog for, hvordan du fremadrettet kan håndtere (kandidat) søgemaskineoptimeringen selv – nemt og effektivt.

Det praktiske

Priser fra 6.995,-kr.


Prisen baseres på antallet af brugte timer på opgaven, men vi fastsætter naturligvis denne pris på forhånd når vi ved mere om dine behov.


For uforpligtende tilbud benyt formular.

Kontakt os