Giv din rekrutteringsindsats på de sociale medier et eftersyn. Vi analyserer din nuværende situation og giver dig en road map til at komme op i superligaen.

Til dig der er i fuld gang med at bruge de sociale medier i dit daglige rekrutteringsarbejde, men har en idé om at I kan gøre det endnu bedre, tilbyder vi denne fremtidssikring af din virksomhed og dens rekrutteringskanaler.

Vi giver din rekrutteringsindsats på de sociale medier et grundigt eftersyn. Vi kigger bl.a. på, hvilke platforme du bruger i dag, kompetenceniveauet, hvilke processer du anvender og holder dette op imod best practice samt forretningens fremtidige udfordringer, for at kunne give dig en dybdegående og let håndterlig manual til, hvordan du bringer din rekrutteringsindsats på de sociale medier op i superligaen.


Ud over platforme, kompetenceniveau, implementering af værktøjer og dine processer, analyserer og mapper vi også dit ambassadørnetværk og undersøger hvordan du arbejder med dine ambassadører og lærer dig hvordan du i fremtiden kan aktivere dem effektivt for at få viraliseret dine jobopslag.

Det praktiske

Priser fra 4.995,- kr.


Prisen afhænger af opgavens kompleksitet og hvorvidt du har brug for hjælp til at implementere de foreslåede ændringer.


For uforpligtende tilbud benyt formular.

Kontakt os