Markedsfør dine produkter, virksomhed og jobs gratis til 400 millioner erhvervsfolk verden over, heraf 1,8 millioner danskere, på verdens største professionelle netværk med en LinkedIn Company Page (på dansk en virksomhedsprofil).

Markedsfør dine produkter, virksomhed og jobs gratis til 400 millioner erhvervsfolk verden over, heraf 1,8 millioner danskere, på verdens største professionelle netværk via en Company Page (på dansk en virksomhedsprofil).

Måske har du stadig den opfattelse, at LinkedIn blot er en CV-database, men i løbet af sine 10 år har siden udviklet sig til meget mere, og for virksomheder er mediet ideelt til at eksekvere corporate branding, talent attraction, markedsføring og customer retention. Det eneste det kræver, er en gratis profil og lidt af din tid.


Er du i tvivl om din virksomhed hører til på LinkedIn? Lad os forklare hvorfor vi hos Sylvester & co ikke er et sekund i tvivl.

I er allerede på LinkedIn

Først og fremmest skal du vide, at hvis bare 5 profiler har angivet, at de arbejder eller har arbejdet det samme sted, oprettes der automatisk en virksomhedsside. Din virksomheds brand er for vigtigt til ikke at tage ejerskab over, hvad der står om jer på LinkedIn og hvordan I fremstår som virksomhed.


Talent Attraction
En virksomhedsside lader dig poste dine jobs og gør det let for dine medarbejdere at dele dem og dermed skabe viral spredning af dine jobs.


Derudover giver en professionel profil et godt indtryk hos potentielle kandidater og giver dem mulighed for at lære jeres virksomhed bedre at kende, når de alligevel har fundet frem til jer. Gør det nemt at følge jer på LinkedIn, uagtet hvem man er.

Målrettet markedsføring
Pr. 14. april, 2014, fjernede LinkedIn deres produkter og services tab på virksomhedssiderne. I stedet har de lanceret deres Showcase Pages, som fungerer som individuelle sider, under din hovedvirksomhedsside. Med LinkedIn Showcase Pages har du mulighed for at markedsføre din virksomheds produkter og services som separate enheder, og hermed nå længere ud til de specifikke målgrupper. Dine følgere kan vælge at følge de forskellige Showcase Pages enkeltvis og bliver dermed eksponeret for det specifikke produkt eller service, de er interesserede i.


Customer Retention
Med opdateringer om din virksomhed, nye produkter eller branche-nyt der viser din virksomheds ekspertise på et givent felt, kan du sørge for at holde kontakten med eksisterende kunder, så du er i frisk erindring den dag, de får brug for netop dit produkt eller service.


Sidst, men bestemt ikke mindst, rangerer LinkedIn højt på bl.a. Googles søgeindeks, så anvend LinkedIns virksomhedsprofil til at skabe mere trafik på virksomhedens hjemmeside ved at henvise dertil og bliv fundet via relevante søgeord på jeres LinkedIn virksomhedsprofil.


Kan du også se fordelene ved en LinkedIn virksomhedsprofil nu?
Så lad os hjælpe dig med at oprette og søsætte den korrekt. Vi sætter os sammen med dig i 1 time og hjælper dig med at oprette og levere indhold ind på siden og sætte links ind relevante steder. Din hoved LinkedIn Company Page samt op til 3 Showcase Pages er inkluderet i prisen.


Herefter får du et lynkursus i at vedligeholde din LinkedIn virksomhedsprofil, der bl.a. indeholder instruktion i hvordan man kommunikerer på siden og publicerer jobannoncer og statusopdateringer. Skulle der herefter opstå spørgsmål, er der også inkluderet 20 minutters e-mailsupport i prisen.

Det praktiske

Pris: 5.850,- DKK ex. moms


Ved bestilling af denne service, sender vi dig kravspecifikationerne til det grafiske arbejde, som du skal medbringe på dagen. Vi kan også håndtere det grafiske design for dig for yderligere 1.460,- DKK ex. moms.


3 Showcase Pages er inkluderet i prisen. Prisen for eventuelle ekstra Showcase Pages (max 10) er 1.150,- DKK ex. moms.

Vil du vide mere om, hvordan i kan få en professionel virksomheds-
side, benyt venligst formularen.

Kontakt os