LinkedIn Profile Makeover

– når du tager dit online visitkort seriøst

I dag er personal branding corporate branding - og omvendt


Hvis du ikke selv har tiden, LinkedIn-indsigten eller sprogkompetencerne, hvorfor så ikke lade MSI opgradere din LinkedIn-profil? Det vil sikre, at du fremstår professionel, og at du bliver fundet af dine målgrupper og interessenter i langt højere grad.

 I dag er en LinkedIn-profil need-to-have


LinkedIn er verdens største faglige netværk, med mere end 435 millioner brugere globalt, hvor erhvervsfolk mødes og udveksler erfaringer, finder kunder, leverandører og samarbejdspartnere lokalt såvel som globalt. Din LinkedIn-profil er dit online visitkort, og er oftest det første indtryk folk får af dig i en faglig- og branchemæssig sammenhæng.


I dag fungerer LinkedIn i mange henseender som det globale og lokale erhvervslivs trustpilot, hvor kommende leverandører og samarbejdspartnere tjekkes ud, med det overordnede formål at samle informationer om vedkommende og dermed også den arbejdsgiver som vedkommende repræsenterer. Denne information anvendes ultimativt til at vurdere om vedkommende har tillid til personen og deres kompetencer.


Er du tosproget eller ønsker du flere internationale kunder?
Sprogversioner din LinkedIn profil og forøg trafikken til din profil markant!


Du kan vælge at have flere sprogudgaver af din LinkedIn profil. Det er en og samme LinkedIn profil blot i flere sprogudgaver. Det vil give dine besøgende en bedre oplevelse af din profil i forhold til deres sprogpræference. At have to eller flere sprogversioner vil også tiltrække flere besøgende til din profil qua du vil indgå i flere søgninger grundet flere relevante søgeord i forskellige sprogvarianter. I dag er det muligt at have op til 24 sprogudgaver af en og samme LinkedIn profil. Indgår du professionelt i internationale sammenhænge eller ønsker at du at blive fundet af internationale aktører inden for din branche så skal du overveje at sprogversionere din LinkedIn profil.


Så hvis dit online udtryk er mit førstehåndsindtryk, hvordan vil du så opfattes og hvilke søgninger vil du gerne indgå i?

LinkedIn profiler som har fået en LinkedIn Makeover
(husk at logge ind på LinkedIn via PC eller MAC inden du klikker på nedenstående links)

https://uk.linkedin.com/in/allanwbertelsen
https://dk.linkedin.com/in/jesperdahlhede
https://dk.linkedin.com/in/daviddemsitz
https://dk.linkedin.com/in/johnnarroway
https://www.linkedin.com/in/trondarehansen
https://www.linkedin.com/in/sunethorstensen
https://www.linkedin.com/in/mikkelbrandorff
https://dk.linkedin.com/in/christiansylvester
https://www.linkedin.com/in/signedybdalknudsen/en
https://www.linkedin.com/in/rasmusgronemann
https://dk.linkedin.com/in/rasmuskurek/da
https://www.linkedin.com/in/johansenmie


Sylvester & co samarbejder med det globalt førende LinkedIn Profile Makeover selskab Makeover Services International.

Kort om Makeover Services International (MSI)
Makeover Services International er beliggende i København men har en global tilstedeværelse. MSI tilbyder professionelle LinkedIn makeover-ydelser (B2B, B2G og B2C) på et stadigt voksende antal sprog.
MSI´s internationale team af dedikerede makeover konsulenter er placeret i forskellige lande verden over. Dette setup giver MSI mulighed for at levere en ensartet service med et lokalt præg, og en uforlignelig grad af professionelle sprogkundskaber. MSI assisterer SMB til Fortune 500 virksomheder, og har bl.a. Rema 1000, NNE Pharmaplan, Bossard, Grant Thornton og Alliance+ som nogle af deres kunder.


I løbet af de seneste to år, har MSI udført mere end 1.700 succesfulde makeovers i Skandinavien. MSI´s konsulenter gennemgår et omfattende træningsforløb som en del af deres onboardingproces. MSI´s interne akademi sikrer, at konsulenterne leverer ensartede services i overensstemmelse med MSI´s globale makeover koncept. MSI´s konsulenter består flere afsluttende eksamener, før de udfører makeovers for kunder.

Læs mere om MSI via deres website 

Bestil din LinkedIn Profile Makeover her 

Det praktiske

Priser fra 2.580,- inkl. moms.


MSI tilbyder diskrete LinkedIn Profile Makeovers på dansk, norsk, hollandsk, tysk, engelsk, svensk, spansk og portugisisk.

Læs mere og bestil din makeover på www.makeoverservices.com

Tidsmæssig investering; 15 min til et online interview, så klarer MSI resten.


For uforpligtende tilbud benyt formular.

Kontakt os