Jobkampagner på Facebook eller LinkedIn

Lad os tage hånd om din jobannoncering på de sociale medier, nationalt såvel som internationalt.

Målrettet jobannoncering giver dig ikke alene mere valuta for dine annonceringskroner, det giver dig også en højere kvalitet af ansøgere.


Facebook og LinkedIn giver unikke muligheder for at segmentere efter interesser, uddannelse, brancher, specifik arbejdsplads, jobtitel, anciennitet, geografi og meget mere. Samtidig tillader siderne at måle effekten af en kampagne, så du kan følge med i, hvor og hvor ofte annoncerne bliver vist, samt hvem der har klikket på dem – og du betaler kun for resultaterne.


Med udgangspunkt i dit kommende rekrutteringsbehov og typer af stillinger designer vi en jobkampagne der sikrer etablering af kontakt til dine primære målgrupper, så potentielle kandidater konverteres til reelle ansøgere. Samtidig får du en unik indsigt i best practice.

Har du mod på selv at gennemføre din jobkampagne, kan vi give dig alle værktøjerne på vores kursus ”Annoncering på LinkedIn og Facebook”.

 Test os

Vi er eksperter i at maksimere visning og målrette dine annoncer, så de rammer præcist de kandidater du drømmer om at modtage ansøgninger fra. Er du i tvivl om effekten, så start med at teste os af på en eller to stillinger og lad os sammen tage en vurdering af effekten.

Det praktiske

Lad os håndtere din jobkampagne.

Vi vender tilbage til dig med et uforpligtende tilbud, hvis du sender dit jobopslag og annoncebudget (på minimum 2.000,- kr.)


For uforpligtende tilbud benyt formular.

Kontakt os