Kurser
Vores undervisere er nogle af de mest erfarne

Vores kurser dækker et bredt felt af discipliner inden for rekruttering og bunder alle i en solid praktisk national og international erfaring samt relevant teori.

Vores undervisere har mange års erfaring med rekruttering fra store nationale og internationale virksomheder samt konsulentvirksomheder.

Her på siden finder du en oversigt over vores eksisterende kurser, men har du behov for det, skræddersyer vi gerne en kursusdag der matcher dit specifikke behov. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi kan hjælpe dig med 
At skabe resultater inden for disse rekrutteringsdiscipliner

Sylvester & co's team af undervisere

Nedenstående kan du møde et udpluk af vores undervisere, som via deres mange års erfaring inden for rekruttering og employer branding kan inspirere og udfordre dig.

Heidi Wassini

Heidi Wassini er passioneret omkring rekruttering, og har 10 års erfaring i HR-branchen. Heidi har udviklet samt implementeret ”best practices” rekrutteringsstrategier, processer og værktøjer i bl.a. Københavns Lufthavn, Ramboll Oil & Gas.

Heidi underviser i fem forskellige og interessante emner: 

• Fra strategi til handling - skab en forretningsdrevet rekrutteringsstrategi
• Optimer din rekruttering - og mål det
• Skriv en jobannonce, der sælger
• Vælg de rette leverandører, medier, sourcing-strategier - forstå dit marked
• Skab “det rette match” for både HR & ledere – 2 moduler

Martin jensen

Rekrutteringsfunktionen under lup – En praktisk tilgang til at få større udbytte af den interne rekrutteringsfunktion

Martin Jensen har arbejdet professionelt med rekruttering i 10 år, og har erfaring både fra konsulentbranchen og som Global Recruitment Process Consultant i William Demant. Martin vil trække på sin baggrund og sine mange års erfaring, når han vil undervise i, hvordan man tilgår det at analysere sin rekrutteringsfunktion og rekrutteringsprocesser for at øge sandsynligheden for at tiltrække flere, og de rette, kandidater til virksomhedens ledige stillinger.

Martin Arvidsen

Kompetencebaseret interviewteknik – et kursus for rekrutteringskonsulenter og linjeledere

Martin B. Arvidsen har siden 2000 arbejdet med HR for Coca Cola, Nokia, Ecolab og senest GN, hvor han var global rekrutteringschef. Martin vil undervise i kompetencebaseret interviewteknik, som en metode og et værktøj til at undgå fejlrekrutteringer. Så hvis du vil opnå en forståelse for kompetencebaseret rekruttering, og lære hvordan du udvælger jobrelevant data, når du rekrutterer, er dette kursus noget for dig.

Til- og afmeldings-retningslinjer

Afmeldingsfristen er en måned inden kursusstart, og afmelding foregår via mail til kursusafdelingen på info@sylvester-co.dk.

Ved afmelding 14 dage før kursusstart, opkræves et gebyr på 50% af kursusafgiften. Afmelder du dig senere end 14 dage før kursusstart, nedsættes kursusafgiften ikke. Din kursusplads kan dog uden omkostning overføres til en anden deltager frem til to dage før kursusstart.

Alle henvendelser vedrørende afbud, afmelding eller overflytning af kurser til kollegaer etc. skal ske via mail til Sylvester & co. Og ved skriftlig bekræftelse fra Sylvester & co er dette gældende.

Tilmeld dig Sylvester & co’s nyhedsbrev og vær en af de første der bliver informeret omkring de nyeste trends inden for rekruttering og talent attraction.