Konference
Sylvester & co afholder Nordic Recruitment Day 2018

Sylvester & co afholder for 6. år i træk nordens største rekrutteringskonference d. 14. september 2018 i København. På konferencen retter vi blikket mod de nyeste internationale og nordiske rekrutteringstendenser.

Program

Konferencen bliver afholdt d. 14. september 2018, og der bliver arbejdet på programmet løbende. Vi opdaterer løbende denne side med keynote speakers, track leaders og sponsorer. Lokationen bliver igen i år København.

Bliv sponsor

Vil du høre mere omkring mulighederne for at blive sponsor til dette års Nordic HR Tech Day?
Kontakt Anna Fast Nilsson på afn@sylvester-co.dk

Testimonials

Maria Ellingsen
Global Talent Recruiter, Telenor

 Nordic Recruitment Day 2017 er en av de beste rekrutteringskonferansene jeg har deltatt på. Programmet var spot-on og fikk belyst hvordan ny teknologi fører til nye måter å jobbe på som innebærer store endringer for rekruttering som fagområde og bransje. Ja, jeg tror vi kan snakke om «disruption» også her! Å networke med kolleger fra Danmark og Sverige, og få innblikk i erfaringer på tvers av landegrensene var verdifullt i seg selv. Det var absolutt verdt å ta turen fra Norge.

Alexander Tonelli
Talent Attraction & Employer Branding, iStone

 Det er andet år, jeg deltager til Nordic Recruitment Day, og som sædvanlig er det en inspirerende begivenhed med kendte nordiske og internationale rekrutteringsprofessionelle. Jeg har lært, hvordan man tænker som en udvikler, når man strukturerer sin rekrutteringsproces, og om den futuristiske rejse i rekruttering præsenteret af Jim Stroud. Det er rimeligt at sige, at jeg nu har nogle noter til at følge op, når jeg er tilbage på kontoret. Tak for dette år, og vi ses til næste år.

Sådan deltager du


Der er plads til 400 deltagere.


Tilmeld dig allerede nu ved at skrive en mail til info@sylvester-co.dk, eller ved at udfylde tilmeldingsboksen

Tilmeld dig konferencen