Konference
Sylvester & co afholder Nordic Recruitment Days 2018

For sjette år i træk bliver 900 nordiske HR-fagfolk inspireret af nordiske og internationale talere på den største 1-dags rekrutteringskonference i Norden - i år afholdes Nordic Recruitment Days, som tre konferencer i tre byer, på tre dage. Deltagerne vil opleve de seneste rekrutteringstendenser og blive inspireret af aktuel best practice og morgendagens muligheder inden for rekrutteringsområdet. De overordnede emner på årets konference er recruitment marketing, candidate experience og sourcing.

På konferencen vil du møde HR-repræsentanter fra nogle af de førende virksomheder i de nordiske lande, herunder Talent Attraction Managers, HR Partners, HR Direktører, HR Consultants, VP Recruitment, Employer Branding Specialists og Recruiters.


Læs mere på Nordic HR Conferences website.


Læs mere om vores tidligere konferencer 

Program

Konferencen bliver afholdt i Oslo d. 11., København d. 12. og Stockholm d. 13. september 2018, hvor konferencier Hans Petter Stub (NO) vil byde velkommen.


Dette års keynote speaker er Shane McCusker (GB), Karen Azulai (IL), Hung Lee (GB), Åsa Daxberg (SE) og Andrea Marston (GB). 

Jakob Scharf (DK), Michael Falkner (DK) og Nicolas Blier-Silverstri (DK) er dette års trackledere. 


Vi opdaterer løbende konferencesiden med keynote speakers, track leaders og sponsorer samt opdaterer om nyheder via vores nyhedsbrev samt SoMe.

Konference lokationer

Oslo, Norge - 11. september 2018

Nordic Recruitment Days 2018 finder sted på KS Agenda, beliggende i det centrale Oslo - 40 minutter fra Gardermoen Lufthavn. KS Agenda er et moderne konferencecenter med 19 mødelokaler og konferencelokaler. Trakteriet, restauranten på KS Agenda, har fokus på naturlige, lokale og sunde ingredienser.


København, Danmark - 12. september 2018

Nordic Recruitment Days 2018 finder sted på Den Sorte Diamant, beliggende i det centrale København - 15 minutter fra Københavns Lufthavn. Den Sorte Diamant er en del af Det Kongelige Bibliotek. Den Sorte Diamant har fem møde- og konferencelokaler. Søren K, restauranten på Den Sorte Diamant, har fokus på sunde og lokale ingredienser. 


Stockholm, Sverige - 13. september 2018

Nordic Recruitment Days 2018 finder sted på Scandic Infra City, kun 15 minutter fra Arlanda Lufthavn og 20 minutter fra Stockholm. Scandic Infra City er et konferencehotel med 29 møde- og konferencelokaler, 320 hotelværelser, en restaurant og en bar.

Bliv sponsor

Vil du høre mere omkring mulighederne for at blive sponsor til dette års Nordic Recruitment Day 2018?
Kontakt Christian Sylvester på csy@sylvester-co.dk eller på mobil +45 27509078. 

Pris

The Nordic summer is HOT and so is the fee for Nordic Recruitment Days 2018.


Until August 17th the ticket price is only 420 € + VAT (25 %).

This price only applies for new sign-ups.645 € + VAT (25 %) until September 3rd.


Get a 10 % discount if you sign-up for four tickets or more.

Testimonials

Maria Ellingsen
Global Talent Recruiter, Telenor

 Nordic Recruitment Day 2017 er en av de beste rekrutteringskonferansene jeg har deltatt på. Programmet var spot-on og fikk belyst hvordan ny teknologi fører til nye måter å jobbe på som innebærer store endringer for rekruttering som fagområde og bransje. Ja, jeg tror vi kan snakke om «disruption» også her! Å networke med kolleger fra Danmark og Sverige, og få innblikk i erfaringer på tvers av landegrensene var verdifullt i seg selv. Det var absolutt verdt å ta turen fra Norge.

Alexander Tonelli
Talent Attraction & Employer Branding, iStone

 Det er andet år, jeg deltager til Nordic Recruitment Day, og som sædvanlig er det en inspirerende begivenhed med kendte nordiske og internationale rekrutteringsprofessionelle. Jeg har lært, hvordan man tænker som en udvikler, når man strukturerer sin rekrutteringsproces, og om den futuristiske rejse i rekruttering præsenteret af Jim Stroud. Det er rimeligt at sige, at jeg nu har nogle noter til at følge op, når jeg er tilbage på kontoret. Tak for dette år, og vi ses til næste år.

Sådan deltager du

Tilmeld dig allerede nu ved at skrive en mail til info@sylvester-co.dk, eller ved at udfylde tilmeldingsboksen.

Tilmeld dig konferencen