Konference
Sylvester & co afholdte for første gang Nordic HR Tech Day d. 14. marts 2018

Grundet det teknologiske indpas i HR- og rekrutteringsafdelinger, er der opstået et behov for nytænkning af HR-funktionen og arbejdsprocesser. Der er der en stigende tendens til anvendelse af teknologi til at optimere aktiviteter inden for rekruttering, fastholdelse, udvikling samt afvikling.

Sylvester & co bød derfor velkommen til Nordic HR Tech Day 2018, hvor vi satte fokus på de nyeste teknologiske løsninger og systemer til HR-professionelle. På konferencen blev 200 HR deltagere klogere på, hvordan man gør HR-funktionen mere digital, og i sidste ende billigere, bedre og mere effektiv.


Nordic HR Tech Days 2019 afholdes i København. Konferencen bliver en to dags konference med et nyt program for hver dag. Deltagerne vil have mulighed for at deltage enten en eller begge dage. Læs mere på Nordic HR Conferences website.

Program d. 14. marts 2018

8:30-9:00: Registrering og morgenmad


9:00-9:15: Åbningstale, Ulrik Brix, Managing Director, Supana og en introduktion af dagens program af Karina Boldsen, Chief Commercial Officer, Solitwork


9:15-10:15: Speaker, Alexander Normann Jørgensen, manager, Deloitte


10:15-10:40: Pause - mulighed for at høre en casepræsentation om introDus eller HR Manager


10:40-11:40: Speaker, Mervyn Dinnen, forfatter til bogen Exceptional Talent

11:40-13:00: Frokost

13:00-14:00: Vælg mellem tre oplæg:
  • Catalystone: v/Jenny Garneij, Chief Human Capital & Communications Officer, Nordnet Bank
  • Peakon: v/Kasper Hulthin, Co-Founder, Peakon

14:00-14:30: Kage og kaffe

14:30-15:30: Speaker, Ulrika Jonsson, Director Business Development, Microsoft


15:30-15:45:
Offentliggørelse af HR Tech survey data, Ulrik Brix, Managing Director, Supana


15:45-16:00: Ulrik Brix, Managing Director, Supana og Karina Boldsen, Chief Commercial Officer, Solitwork.


Tak for i dag
Adresse 

ARoS, Aros Allé 2, 8000 Aarhus, Danmark

Åbningstale

Ulrik Schultz Brix,
Managing Director, Supana

  1. Ved du hvilke HR Tech løsninger som danske virksomheder vil implementere i de næste 12-24 måneder?
  2. Vil du gerne vide, hvilke HR Tech løsninger som har bedst performance, og som dine peers anbefaler?
Supana åbner Nordic HR Tech Day med en introduktion til de vigtigste trends og løsninger inden for HR, baseret på interviews og surveys af danske HR-beslutningstagere.


KONFERENCIER
Karina Boldsen bliver konferencier til Nordic HR Tech Day 2018

Karina arbejder som kommerciel direktør i business intelligence-virksomheden Solitwork, der har afdelinger i både Aarhus og København. Derudover er hun særdeles engageret i bestyrelsesarbejde, og sidder derfor i en lang række bestyrelser i forskelligartede virksomheder, hvor her b.la. kan nævnes Vestjysk Bank, Aarhus Business College og Volkswagen Grenaa.

Talere

Mervyn Dinnen (UK)

Author & Talent Acquisition Analyst

Talent Trends & Insights

Mervyn Dinnen er en HR & talentanalytiker, der rådgiver HR- og rekrutteringsorganisationer om de nye tendenser, der påvirker ansættelse, fastholdelse og engagement.

Mervyn vil se på, hvordan teknologi og digitalisering styrer de fremadrettede tendenser inden for onboarding, retention og talent management, der hjælper med at skabe bedre medarbejderoplevelser, som vil tiltrække og inspirere dine talenter.

Ulrika Jonsson (SE)
Director Business Development, Digital HR
Microsoft

Ulrika Jonsson arbejder som Business Development Manager inden for Digital HR hos Microsoft med det primære ansvar, at hjælpe kunderne med at skabe de bedste forudsætninger for en vellykket digital transformation.


Ulrika vil tale om, hvordan HRs rolle udvides ud over det traditionelle fokus på talenthåndtering, proces og transaktioner. HR bliver en innovativ forretningspartner med et bredere ansvar for at designe, forenkle og forbedre talentoplevelsen på tværs af hele medarbejdernes livscyklus.

Alexander Normann Jørgensen (DK)
Manager, Deloitte

Alexander Normann Jørgensen er manager i Deloitte Consultings serviceline Human Capital. Udover at rådgive kunder, der står midt i HR-transformationer, leder Alexander Deloittes Digital HR-offering i Danmark og fungerer som Chief of Staff indenfor HR-transformation i EMEA.


Alexander vil præsentere de seneste HR-trends, fra Deloittes årlige rapport Global Human Capital Trends, og han vil forklare, hvilke udfordringer, muligheder og potentielle løsninger HR i hans optik står overfor.

Få indsigt i de seneste HR-trends, og i hvordan HR organisationer kan udnytte teknologi til at drive performance og forretningsresultater. Forstå, hvordan digital HR ændrer den måde, som HR fungerer på og lær, hvordan førende HR-organisationer håndterer The Future of Work.

Tracks

Jenny Garneij (DK)

Chief Human Capital & Communications Officer, Nordnet Bank


Verdens bedste kundeoplevelse, internt og eksternt. Digitalisering af HR - en del af den strategiske agenda


Flere og flere organisationer indser fordelene ved at digitalisere deres HR-processer og effektivisere deres HR-indsats ved at implementere et moderne cloud-baseret HCM-system. CatalystOne er en af de førende nordiske udbydere af HCM-software og HR-systemer, med over 200 kunder og hundredtusindvis af brugere rundt omkring i verden. CatalystOnes kunde Nordnet Bank, vil præsentere deres rejse og erfaringer med at implementere et HCM-system i deres organisation.

Selskabets ambition og strategi. Nordnet Bank ønsker at levere den bedste kundeoplevelse i verden, og HR spiller
en afgørende rolle, da HR skal danne grundlag for ledere og medarbejdere til at udføre strategien med hurtighed og præcision.

Nordnet Banks medarbejderlivscyklus. Hvert selskab har deres egen medarbejderlivscyklus, og Nordnet Bank vil vise, hvordan de er struktureret, og hvordan medarbejdernes livscyklus understøttes af deres HCM-system og hvilke fordele det giver i de forskellige faser.

Eksempler fra systemet. Det er altid mere interessant at se det selv, så Nordnet Bank vil gennemgå eksempler på, hvordan systemet implementeres, hvordan systemet er oprettet, og hvordan det understøtter de daglige HR-processer.

Hvordan valgte Nordnet Bank deres HR-system. Det er ikke en nem opgave at vælge system/leverandør, men Nordnet Bank vil beskrive deres indkøbsproces. 

Hvordan de startede fra en lang ønskeseddel og en efterspørgselsspecifikation, leverandør evaluering og opbygning af forretningssagen.

Hvad lærte Nordnet Bank af processen? Jenny Garneij vil give hendes personlige råd til dig, der overvejer at investere i et nyt HCM-system og fortælle hvad de
lærte undervejs.

Kasper Hulthin (DK)
Co-Founder, Peakon

Fra Customer Experience til Employee experience

De sidste 10 år har stort set alt digital udvikling handlet om, at forstå og forbedre virksomhedens customer experience. De næste 10 år kommer udviklingen i højere grad til at handle om at forstå og forbedre virksomhedens employee experience.

Forventningerne fra medarbejderne har ændret sig, det er blevet mere besværligt at tiltrække og fastholde talent, især i mere traditionelle industrier, og der er en stor
portion af arbejdsstyrken der forlader arbejdsmarkedet snart. Det er derfor, mere end nogensinde, essentielt at forstå hvad der driver medarbejderne til at vokse, blive i virksomheden og ultimativt anbefale den til andre.

Mens HR, eller Employee Experience, er ca. et årti bagud i forhold til customer experience, så er der masser at lære. Kunne man forestille sig en marketingafdeling der i dag kun måler og forsøger at forstå deres kunder ud fra et enkelt årligt survey? Kan man køre en moderne salgs- og marketingafdeling uden at anvende og forstå data? Kan man sælge et produkt, der ikke har en god kundeoplevelse? Usandsynligt.

Hvordan kan man bruge data analytics til at forstå hvad der driver medarbejdernes engagement og villighed til at anbefale virksomheden som et sted at arbejde. Er det muligt at forudsige om folk vil forlade virksomheden baseret på data? Hvad er forskellen egentlig på en salgsafdeling og en udviklingsafdeling, på roller, på alder osv. ifht engagement? Og kan en bedre employee experience i forbindelse med HR værktøjerne ændre medarbejdernes syn på HR?

Firma-
præsentationer

ADM. DIREKTØR FOR introDus
Anders Thorup

SKI-modellen: En best practice model, når du skal inkludere nye ansatte i din virksomhed

SKI modellen er udviklet af introDus og bliver overført til deres kunder i den udstrækning det er nødvendigt. Sikkerhed, viden og information er vigtige dele af enhver Pre & Onboarding-proces. Ved at implementere elementerne oplever introDus en højere succesrate med deres kunders nye medarbejdere.

Hvis du er leder, HR repræsentant eller blot er interesseret i at inkludere dine nye medarbejdere hurtigere, mere effektivt og til en lavere pris, mens medarbejderen føler sig mere tilpas i sin onboarding periode, kan du med fordel deltage i denne præsentation.


Anders Thorup, adm. Direktør for introDus, vil fortælle dig om historien bag og vigtige elementer i modellen og dele indsigt fra interviews med nye medarbejdere og undersøgelser fra eksisterende kunder.

Nordic HR Tech Days 2019

Nordic HR Tech Days 2019 afholdes i foråret 2019 på en central lokation i København. Konferencen bliver en to dags konference med et nyt program for hver dag. Deltagerne vil have mulighed for at deltage enten en eller begge dage. Læs mere på Nordic HR Conferences website.

Hovedsponsorer:

Guldsponsorer:

Sponsorer:

Interesseret i HR Tech 2019?


Reserver billetter til HR Tech Days 2019 allerede nu ved at skrive en mail til info@sylvester-co.dk eller ved at udfylde tilmeldingsformularen.

Du vil modtage mere information, når tilmeldingen åbner officielt. 

Tilmeld dig konferencen