Konference
Sylvester & co afholder for første år Nordic HR Tech Day 2018

Grundet det teknologiske indpas i HR- og rekrutteringsafdelinger, er der opstået et behov for nytænkning af HR-funktionen. Endvidere er der en stigende tendens til anvendelse af teknologi for at understøtte aktiviteter inden for rekruttering, fastholdelse, udvikling samt afvikling.

Sylvester & co byder derfor velkommen til Nordic HR Tech Day, hvor vi sætter fokus på de nyeste teknologiske løsninger og systemer til HR-professionelle. På konferencen vil du blive klogere på, hvordan du gør HR-funktionen mere digital, og i sidste ende billigere, bedre og mere effektiv.

Program

Konferencen bliver afholdt d. 14. marts 2018, og der bliver arbejdet på programmet løbende. Vi opdaterer løbende denne side med keynote speakers, track leaders og sponsorer.

Konferencen bliver afholdt på ARoS i Aarhus, som er ét af Nordeuropas største kunstmuseer. Der er 150 pladser, og du kan tilmelde dig allerede i dag ved at skrive en mail til info@sylvester-co.dk eller via tilmeldingsboksen på denne side.

Åbningstale

Ulrik Schultz Brix,
Managing Director, Supana

  1. Ved du hvilke HR Tech løsninger som danske virksomheder vil implementere i de næste 12-24 måneder?
  2. Vil du gerne vide, hvilke HR Tech løsninger som har bedst performance, og som dine peers anbefaler?
Supana åbner Nordic HR Tech Day med en introduktion til de vigtigste trends og løsninger inden for HR, baseret på interviews og surveys af danske HR-beslutningstagere.


KONFERENCIER
Karina Boldsen bliver konferencier til Nordic HR Tech Day 2018.

Karina arbejder som kommerciel direktør i business intelligence-virksomheden Solitwork, der har afdelinger i både Aarhus og København. Derudover er hun særdeles engageret i bestyrelsesarbejde, og sidder derfor i en lang række bestyrelser i forskelligartede virksomheder, hvor her b.la. kan nævnes Vestjysk Bank, Aarhus Business College og Volkswagen Grenaa.

Talere

Mervyn Dinnen (UK)

Author & Talent Acquisition Analyst

Talent Trends & Insights

Mervyn Dinnen er en HR & talentanalytiker, der rådgiver HR- og rekrutteringsorganisationer om de nye tendenser, der påvirker ansættelse, fastholdelse og engagement.

Mervyn vil se på, hvordan teknologi og digitalisering styrer de fremadrettede tendenser inden for onboarding, retention og talent management, der hjælper med at skabe bedre medarbejderoplevelser, som vil tiltrække og inspirere dine talenter.

Ulrika Jonsson (SE)
Director Business Development, Digital HR
Microsoft

Ulrika Jonsson arbejder som Business Development Manager inden for Digital HR hos Microsoft med det primære ansvar, at hjælpe kunderne med at skabe de bedste forudsætninger for en vellykket digital transformation.


Ulrika vil tale om, hvordan HRs rolle udvides ud over det traditionelle fokus på talenthåndtering, proces og transaktioner. HR bliver en innovativ forretningspartner med et bredere ansvar for at designe, forenkle og forbedre talentoplevelsen på tværs af hele medarbejdernes livscyklus.

Aki Kakko (LT)
Founder & CEO
Candarine


Aki Kakko er administrerende direktør og grundlægger af Candarine. Candarine hjælper organisationer med at omdanne deres talent attraction processer fra "PUSH" til "PULL", og til løbende at styrke deres employer branding. Aki vil tale om, hvordan du forbinder dit employer brand med moderne recruitment marketing.
Han vil gennemgå, hvordan du:
  • Reducerer tiden ved at opbygge en konstant pipeline af kandidater, ved at tilgå talenter proaktivt via content marketing, og ved at administrere talent data ved at udnytte moderne CRM-systemer.
  • Sikrer kvaliteten af rekrutteringsprocessen ved at definere dine vigtigste talentmålgrupper baseret på en arbejdsstyringsplan og kandidat-personas, og ved at gennemføre rekrutteringsmarkedsføringskampagner for at tiltrække og konvertere talent til kandidater ved brug af recruitment lead nurturing.

Bliv sponsor

Vil du høre mere omkring mulighederne for at blive sponsor til dette års Nordic HR Tech Day?
Kontakt Anna Fast Nilsson på afn@sylvester-co.dk

Hovedsponsorer:

Guldsponsorer:

Sponsorer:

Sådan deltager du


Der er plads til 150 deltagere.
Konferenceprisen er 1.180 DKK pr. person.

Tilmeld dig allerede nu ved at skrive en mail til info@sylvester-co.dk, eller ved at udfylde tilmeldingsboksen

Tilmeld dig konferencen