Employee advocacy
– strategi i en digital verden

Employee advocacy er et relativt nyt begreb, der er opstået i den digitale branche inden for de seneste år. Det handler i bund og grund om at styrke virksomhedens eller organisationens brand i sociale netværk med medarbejdernes hjælp. Men employee advocacy stikker langt dybere end som så. Det handler samtidig om at skabe en intern kultur, hvor det er muligt at skabe værdifuldt digitalt indhold både fra centralt hold, sammen med medarbejderne og på medarbejdernes eget initiativ. En type indhold der styrker både medarbejdernes og virksomhedens digitale brand.

 

Kursets målgruppe
Kurset henvender sig til kommunikationsmedarbejdere/ansvarlige, Social media managers, Content managers, HR-medarbejdere/ansvarlige, CSR-medarbejdere/ansvarlige og til Ledelse/leder.

 

Kursets udbytte

  • Inspiration omkring employee advocacy som digital strategi
  • Introduktion til strategiske værktøjer
  • Råd og konkrete eksempler og inspiration fra cases i andre virksomheder i forhold til, hvordan du kan arbejde med employee advocacy i din egen virksomhed
  • Indsigt i, hvad der skal til for at arbejde med at implementere en employee advocacy-strategi i din virksomhed

 

Kursets form
På kurset arbejdes der med en case, som kan være egen virksomhed eller et medbragt eksempel, som teorierne vil afprøves på løbende. Det vil foregå i mindre grupper, efterfulgt af dialog og sparring i plenum.

 

Underviser
Rikke Damgaard har 14 års erfaring med at arbejde både praktisk og strategisk med online branding, marketing og kommunikation både i virksomheder og som konsulent. Hun har i de seneste år arbejdet særligt målrettet med, hvordan virksomheder kan lykkes med at udkomme med relevant indhold i brugernes nyhedsstrømme på sociale medier. I september 2014 vandt hun, på vegne af Falck, Sprogprisen for “Bedste tekst i sociale medier”. I juni 2017 udgiver Rikke bogen: Giv ordet til medarbejderne. I bogen får du værktøjer, råd og inspiration til, hvordan du kan arbejde med employee advocacy i din virksomhed.

Dato:
24. januar 2018
21. februar 2018

21. marts 2018
18. april 2018

Tid:
9.00 – 16.00

Adresse:
København
Kejsergade 2, 3. sal, 1155 København K

Pris:
4.995,- ex. moms pr. person

Underviser:
Rikke Damggaard

linkedin.com/in/rikkedamgaard

Du kan tilmelde dig kurset ved at udfylde nedenstående formular. Så vender vi tilbage til dig snarest muligt.