LAD OS HJÆLPE DIG

Sylvester & co er en kursus- og rådgivningsvirksomhed med speciale i rekrutterings best practice.

KURSER/
Vi tilbyder åbne kurser samt firmatilpassede workshops onsite og online. Udgangspunktet er bla. mere end 10 års erfaring med sociale medier.

RÅDGIVNING/
Mange års erfaring med online medier og rekruttering & salg giver os mulighed for at give det helt rigtige råd. Lige fra strategi til 1. level support.

VÆRKTØJER/
Med de rette online værktøjer er det meget nemmere at "work smarter" og opnå bedre kvalitet i dine søge- og rekrutteringsprocesser. Vi kender dem! 

SYLVESTER & CO UDVIDER UNDERVISNINGSTEAMET!

Sylvester & co har fundet tre kompetente og interessante undervisere, der fremadrettet kommer til at afholde kurser vedrørende aktuelle rekrutteringsproblemstillinger.


Martin Jensen

Rekrutteringsfunktionen under lup – En praktisk tilgang til at få større udbytte af den interne rekrutteringsfunktion

Martin Jensen har arbejdet professionelt med rekruttering i 10 år, og har erfaring både fra konsulentbranchen og som Global Recruitment Process Consultant i William Demant.

Martin vil trække på sin baggrund og sine mange års erfaring, når han vil undervise i, hvordan man tilgår det at analysere sin rekrutteringsfunktion og rekrutterings- processer for at øge sandsynligheden for at tiltrække flere, og de rette, kandidater til virksomhedens ledige stillinger.

Find Martin Jensen på LinkedIn her


Martin Arvidsen

Kompetencebaseret interviewteknik – et kursus for rekrutteringskonsulenter og linjeledere

Martin B. Arvidsen har siden 2000 arbejdet med HR for Coca-Cola, Nokia, Ecolab og senest GN, hvor han var global rekrutteringschef.

Martin vil undervise i kompetencebaseret interviewteknik, som en metode og et værktøj til at undgå fejlrekrutteringer. Så hvis du vil opnå en forståelse for kompetencebaseret rekruttering, og lære hvordan du udvælger jobrelevant data, når du rekrutterer, er dette kursus noget for dig.

Find Martin Arvidsen på LinkedIn her


Heidi Wassini 

Fra strategi til handling

Heidi Wassini er passioneret omkring rekruttering, og har 10 års erfaring i HR-branchen. Heidi har udviklet samt implementeret ”best practices” rekrutteringsstrategier, processer og værktøjer i bl.a. Københavns Lufthavn, Ramboll Oil & Gas.

Heidi underviser i fem forskellige og interessante emner: 

  • Fra strategi til handling - skab en forretningsdrevet rekrutteringsstrategi
  • Optimer din rekruttering - og mål det
  • Skriv en jobannonce, der sælger
  • Vælg de rette leverandører, medier, sourcing-strategier - forstå dit marked
  • Skab “det rette match” for både HR & ledere – 2 moduler

Find Heidi Wassini på LinkedIn her

DET SIGER VORES KUNDER

Sylvester & Co. assisterer en lang række nationale samt internationale selskaber med social / new media HR / salgsrådgivning. I nedenstående kan du læse testimonials fra et udpluk af vores kunder.

Kurset ”Lær at rekruttere via LinkedIn” gav virkelig stor værdi ift. til at udnytte de muligheder, der ligger i LinkedIn. De er super engagerede og dygtig formidlere, der smitter med deres entusiasme. 
Jeg kan klart anbefale Sylvester & Co.

Jane Kristensen/ HR Konsulent, DSV A/S

"Kurset LinkedIn rekruttering giver et fremragende indblik i nemt og hurtigt at bruge LinkedIn som udgangspunkt til rekrutteringsopgaver."

Stefan Skurup/ HR Manager, Rema 1000

”Sylvester & co formår at tilpasse deres undervisning til den enkelte deltagers behov, og formidler - trods deres store viden på området - stoffet på en måde, så alle kan være med.”

Tina Brandt/ HR Direktør, DEAS A/S

 
Skriv en tekst her