LAD OS HJÆLPE DIG 

Sylvester & co er en kursus- og rådgivningsvirksomhed. Vi har specialiseret os i rekruttering via sociale medier. Det er i dag ikke et spørgsmål om du er online og til stede på de sociale medier, men snarere hvordan. Med professionel anvendelse af online- og sociale medier kan du tage kvantespring når du tiltrækker og rekrutterer nye kunder eller medarbejdere. Globalt såvel som lokalt. 

KURSER/
Vi tilbyder åbne kurser samt firmatilpassede workshops onsite og online. Udgangspunktet er bla. mere end 10 års erfaring med sociale medier.

RÅDGIVNING/
Mange års erfaring med online medier og rekruttering & salg giver os mulighed for at give det helt rigtige råd. Lige fra strategi til 1. level support.

VÆRKTØJER/
Med de rette online værktøjer er det meget nemmere at "work smarter" og opnå bedre kvalitet i dine søge- og rekrutteringsprocesser. Vi kender dem! 

FÅ OVERBLIK OVER VORES
KURSER OG SERVICES
– download vores katalog
DOWNLOAD

DET SIGER VORES KUNDER

Sylvester & Co. assisterer en lang række nationale samt internationale selskaber med social / new media HR / salgsrådgivning. I nedenstående kan du læse testimonials fra et udpluk af vores kunder.

Kurset ”Lær at rekruttere via LinkedIn” gav virkelig stor værdi ift. til at udnytte de muligheder, der ligger i LinkedIn. De er super engagerede og dygtig formidlere, der smitter med deres entusiasme. 
Jeg kan klart anbefale Sylvester & Co.

Jane Kristensen/ HR Konsulent, DSV A/S

"Kurset LinkedIn rekruttering giver et fremragende indblik i nemt og hurtigt at bruge LinkedIn som udgangspunkt til rekrutteringsopgaver."

Stefan Skurup/ HR Manager, Rema 1000

”Sylvester & co formår at tilpasse deres undervisning til den enkelte deltagers behov, og formidler - trods deres store viden på området - stoffet på en måde, så alle kan være med.”

Tina Brandt/ HR Direktør, DEAS A/S

 
Skriv en tekst her