Sådan anvender du effektivt video til screening af kandidater

- Opnå hurtigere og mindre tidskrævende rekrutteringsprocesser.


Kom og netværk med andre HR professionelle og hør hvordan andre HR professionelle har optimeret deres rekrutteringsprocesser samt konkret arbejder med video-screening. Join the video screening revolution, og gør som; KONE, UBER, ABB, Finnair, JYSK og Telia!


Agenda 

Cost-Per-Hire er konstant på dagsordenen hos rekrutteringsprofessionelle. Og dermed er rekrutteringspraktik og anvendt tid til interviews et yderst interessant område hvor mange HR professionelle kan optimere deres processer fremadrettt.

RecRight afholder i samarbejde med Sylvester & co en videoscreenings-inspirationsdag fordelt på et formiddags- og eftermiddags-arrangement samt en netværksfrokost for alle deltagere d. 08 februar.

RecRight-teamet består af Skandinaviens førende HR- og softwareudviklings talenter og har base i Helsinki, Finland. De opererer globalt, og deres kunder varierer fra små virksomheder til globale virksomheder. RecRight bringer rekruttering ind i det 21. Århundrede med et intuitivt, "all-in-one" video rekrutteringsværktøj. Læs mere om RecRight her; www.recright.com

Deltager-målgruppe
Arrangementet er målrettet inhouse HR-professionelle, som er involveret i den daglige rekrutteringsoperation. Du kan være du bruger af videointerviews allerede, eller du overvejer at anvende videointerviews - uanset hvad der er tilfældet, kom og lær de bedste metoder indenfor videointerview og bliv inspireret af andre HR professionelle.

Indhold
Video interviews er blevet et vigtigt redskab i den moderne rekruttering. Få kreative ideer og lær hvordan du bliver mere effektiv i din rekrutteringsoperation. Deltagerne vil blive introduceret til RecRights Video Interview Tool og RecRight Applicant Tracking System (ATS) med udgangspunkt i konkrete rekrutteringsopgaver.

RecRight Video Interview Tool
Indspillede video interviews giver dig mulighed for at se personerne bag ansøgninger og afgøre hvilken kandidater du ønsker at indkalde til en samtale. Dermed sparer alle parter tid og unødige møder kan udelades. Rekruttering handler trods alt om menneskelige interaktioner - ikke om blyant, papir og ansigtsløse applikationer.

RecRight Applicant Tracking System (ATS)
RecRight ATS er et effektivt værktøj til at offentliggøre ledige stillinger med arbejdsgiverens branding videoer, modtage applikationer og samarbejde med dine kolleger. Værktøjet indeholder også en funktion, der giver dig mulighed for at stille spørgsmål, via video, allerede i ansøgningsfasen.

Deltagerne vil få 


  • Nye tendenser inden for rekruttering og screening af kandidater 
  • De bedste metoder til videointerview - kreativ idé og effektivitet 
  • Viden om hvordan RecRight giver værdi, og hvordan du optimerer rekutteringsprocessen 
  • Video interview cases 
  • Kreative ideer til at bruge RecRight 
  • Dele erfaringer med andre HR deltagere 
  • Netværke med andre HR-professionelle over en god frokost

Praktisk information
Arrangementet foregår på engelsk i København og du kan vælge mellem nedenstående to tidspunkter:

Torsdag d. 08. februar 2018
Kl. 9-11:30
eller
Kl. 12:45-15:15

Pris
398,- DKK ekskl. moms pr. person for deltagelse samt frokost.
Medlemmer af Sylvester & co´s rekrutterings-netværk deltager med 50 % rabat.

Du kan deltage i frokosten ligegyldigt, hvilket af de to tidspunkter du tilmelder dig, da den ligger fra 11:30-12:30. Frokosten indtages på Cafe G som er beliggende på samme adresse.

OBS - Alle deltagere, som er nye brugere af RecRight, får en rabatkupon (Voucher) på en måneds gratis anvendelse af RecRights video-screeningsplatform.

Adresse
Kejsergade 2, 3. sal DK-1155 Copenhagen K

Instruktører
Miikka Tuomola (FI)
Jan Söderström (FI)
Christian Sylvester (DK)

Tilmelding
Tilmelding er bindende og beløbet refunderes ikke ved afbud. Deltagerpladsen kan dog overføres til en kollega såfremt at dette ønskes. Dette meddeles skriftligt senest dagen før. Din tilmelding er ikke gældende før at du modtager en skriftlig bekræftelse fra Sylvester & co.

Send en mail til info@sylvester-co.dk med anførelse af RecRight arrangement i emnefeltet.
OBS. Vi fakturerer ved tilmelding med betalingsfrist på 10 dage.

Book hurtigst muligt, da der er begrænsede pladser (Total 24 pladser).

0 0
Feed