Rekrutterings Tech Selskaber

Flere og flere rekrutteringsvirksomheder retter fokus mod forskellige Tech løsninger, så det er derfor helt naturligt, at der opstår flere og flere rekrutterings Tech selskaber.

Randstad er en strategisk corporate venture fond, som satser stort på HR Tech med fokus på online platforme, big dataanalyser, læring, sourcing, screening og udvælgelses værktøjer. 
I Randstads portfolio er de nedenstående fire virksomheder særdeles interessante at kigge nærmere på: 


HackerRank
HackerRank er et online rekrutteringsfællesskab og vurderingsredskab. Virksomhederne kan anvende HackerRank til at finde programmører, baseret på HackerRanks ranglister og matches. I skrivende stund er over to millioner udviklere en del af HackerRank fællesskabet på verdensplan, fordelen for dem er, at de kan udvide deres evner indenfor programmering, samtidig med at de kan konkurrerer om opgaver/jobs, som virksomhederne har.

pymetrics
pymetrics tilbyder en unik måde at finde og matche kandidater ved hjælp af gamification og psykologiske målinger, som består af et kort spil, som tester kandidaternes soft skills, ved at måle kandidaters kognitive og personlige træk, foruden kandidaternes uddannelse og baggrund. Kandidater testes derfor af en bias-fri AI, som matcher kandidaterne med det rette job, og som fremmer de enkelte virksomheders mangfoldighed. Over 50 virksomheder, på verdensplan, anvender pymetrics.

VONQ
VONQ er en virksomhed med fokus på online rekrutterings marketing. De har foretaget mere end 100.000 online rekrutteringskampagner, fordelt på over 2000 media channels. De anvender forskellige værktøjer til at analysere data.

Wade & Wendy
Wade & Wendy er en virksomhed, der anvender AI i rekrutteringsprocessen, til at kommunikere med både kandidater og virksomheder. Wade og Wendy er samtidigt navnene på de to chat-bots. Wade hjælper kandidaterne i deres del af processen, imens Wendy hjælper virksomhederne med at finde kandidater, matche dem til jobbet og give feedback løbende i rekrutteringsprocessen.

De ovenstående virksomheder er alle eksempler på, hvor meget HR har forandret sig, og fortsat vil forandre sig i takt med den teknologiske udvikling.

Er du interesseret i at lære mere om de nyeste HR Tech trends, kan du læse om Nordic HR Tech Day her

0 0
Feed