Rekruttering med AI

Kunstig intelligens. Kampen mellem menneske og maskine. AI har længe været et højt omtalt emne, og bliver i dag italesat som værende fremtidens job tyv. Vi har faldet over et utal af rapporter, der indikerer at AI kommer til at opløse og automatisere nogle jobs, men vi vil vide hvor stor effekt AI kan komme til at have? Og hvordan kan vi benytte os af AI til at styrke vores arbejdspladser?

AI giver plads til at gå i dybden 

AI giver virksomheder og personalekonsuletter nye muligheder, for hvordan den kunstige intelligens kan benyttes til at optimere og automatisere nogle opgaver, hvormed den giver plads til, at man kan gå i dybe med andre og vigtigere arbejdsområder. 


Fremtidens HR bliver et strategisk organ 

Personalekonsulenter kan nu udnytte den frigjorde tid og tage en aktiv rolle i at lede kandidater igennem ansættelsesprocessen, og via det skabe en oplevelse hvor de kan føle sig engagerede i processen. Ved at havde outsourcet opgaven om at finde kandidater, da kan vi nu lægge vores fokus på at få hyret og engageret de rigtige mennesker samt sørge for, at der bliver taget ordentlig hånd om kandidaterne.

Fremtidens HR skal kunne fungere som et strategisk organ, der ved hjælp af AI og analytiske redskaber kan spotte talent og manglen på færdigheder internt i virksomheden. Personalekonsulenter kan komme til at give en vigtig indsigt i hvordan virksomheden skal benytte sig af talent ledelses strategier for at kunne maksimere forretnings muligheder.

Vi har tidligere skrevet om AI. For at læse mere klik her.


Kilde: ere 

0 0
Feed