Ny keynote speaker til Nordic HR Tech Day 2018

Aki Kakko, Co-founder, Candarine, har desværre meldt afbud til Nordic HR Tech Day 2018, grundet personlige årsager. Vi har været så heldige at få fat i Alexander Normann Jørgensen i stedet for.

Alexander er manager i Deloitte Consultings serviceline Human Capital. Udover at rådgive kunder, der står midt i HR-transformationer, leder Alexander Deloittes Digital HR-offering i Danmark og fungerer som Chief of Staff indenfor HR-transformation i EMEA. 


I sit essay fra 1930’erne, "Economic possibilities for our grandchildren", forudsagde John Maynard Keynes en fremtid med “teknologisk arbejdsløshed” og arbejdsuger på 15 timer. Selvom dette ikke virker som et realistisk scenarie på nuværende tidspunkt, er der ingen tvivl om, at vores arbejdsliv, arbejdsstyrken og HR er i rivende udvikling og fortsat vil være det. 


Demografiske skift og teknologiske fremskridt – såsom robotics og kognitiv automatisering – driver disse ændringer. Som følge heraf må HR-funktionen ligeledes udvikle sig for at forblive relevant. Alexander vil præsentere de seneste HR-trends, fra Deloittes årlige rapport Global Human Capital Trends, og han vil forklare, hvilke udfordringer, muligheder og potentielle løsninger HR i hans optik står overfor. 


Udbytte: 

- Få indsigt i de seneste HR-trends, og i hvordan HR-organisationer kan udnytte teknologi til at drive performance og forretningsresultater.

- Forstå, hvordan digital HR ændrer den måde, som HR fungerer på. 

- Lær, hvordan førende HR-organisationer håndterer The Future of Work.


Læs mere om Nordic HR Tech Day 2018 her.

0 0
Feed