Nordic HR Tech Days 2019 

Nordic HR Tech Day blev for første gang afholdt i 2018 og har siden udviklet sig til en to-dags konference i 2019, som afholdes i København den 6.-7. marts 2019, hvor der forventes flere hundrede HR-professionelle, ledere, IT-, økonomi- og kommunikationsansvarlige fra hele norden.

Nordic HR Tech Days 2019 bliver en kombination af en konference og messe, som vil give dig den nyeste viden om, hvordan man kan understøtte virksomhedens forretningsstrategier med HR Tech løsninger. Udover inspirerende oplæg fra talere inden for HR Tech verdenen vil du få muligheden for at afprøve de nyeste HR Tech løsninger i et demo-område, hvor udstillere har mulighed for at præsentere deres nyeste HR/Workforce produkter. Nordic HR Tech Days handler altså om at skabe et forum, hvor HR-professionelle, ledere, IT-, økonomi- og kommunikationsansvarlige kan netværke, møde eksperter og få indsigt i de seneste HR/Workforce teknologiske løsninger. Fokus er på at effektivisere hele HR værdikæden - lige fra rekruttering, administration, udvikling og fastholdelse til afvikling. 


Et spændende udvalg af indlægsholdere

Vi kan allerede nu afsløre fire inspirerende speakers til årets konference. Rikke Damgaard er digital kommunikationsrådgiver, som vil sætte fokus på, hvor vigtigt det er, at virksomheder formår at engagere medarbejderne i den digitale kommunikation. Mette Refsgaard fra Devoteam Management Consulting vil gøre dig klogere på innovationen af HR i den digitale tid. Vi kan også præsentere Ditte Vigsø fra Oxford Insight, der fokuserer på vigtigheden af at have et inside-out perspektiv, når det drejer sig om de mange muligheder den digitale udvikling medfører. Du kan også glæde dig til at møde Benjamin Borchorst fra Implement Consulting Group, som vil dele ud af sin erfaring inden for, hvordan man høste fordelene bedst muligt ved implementeringen af HR Tech løsninger.

Lokation
Nordic HR Tech Days 2019 finder i år sted på Scandic Copenhagen, som er et centralt beliggende hotel i København. Hotellet er kun en lille gåtur fra Hovedbanegården og Vesterport Station, hvor toge og busser kører regelmæssigt fra hele dagen. Fra hotellet kan du nyde udsigten udover Søerne og Københavns skyline og det meste af København er kun en gåtur væk. Hvis du er interesseret i at overnatte på hotellet i forbindelse med konferencen, kan du få en rabatkode ved køb af din billet til Nordic HR Tech Days 2019. Send blot en mail til info@nordichrconf.com, når du har købt din billet med emnefeltet: "Scandic Copenhagen – Discount code". Oplys dit navn, e-mail og virksomhed i e-mailen, og herefter vil vi sende dig rabatkoden.

Ønsker du at bidrage til programmet eller vil høre mere om muligheden for at blive sponsor eller Business Partner til Nordic HR Tech Days 2019? Kontakt venligst Nordic HR Conferences på info@nordichrconf.com

Du kan læse mere her.

0 0
Feed