Meew 2.0

Tilbage i februar publicerede vi på vores blog en historie om den danske rekrutterings app MeeW. Det er altid spændende når et lille dansk firma skaber noget nyt og innovativt, vi har derfor valgt at tage et kig på hvordan det er gået MeeW de sidste fire måneder.

Vi skrev tilbage i februar at Mikkel og Armin, som er skaberne bag MeeW ønskede at revolutionere arbejdsmarkedet, en decideret revolution er endnu ikke indtruffet men meget er der sket siden. MeeW er nu en app med et halvt år på bagen og over 50.000 brugere, derudover har firmaet nu 20 medarbejdere og en nytiltrådt CMO. Succesen har gjort at MeeW har fået rosende ord fra internationale medier som Buzzfeed, Medium og Huffinton Post. I forhold til at revolutionere arbejdsmarkedet er der nok lidt vej igen, men appens funktioner, som binder features fra Tinder og LinkedIn sammen, er revolutionerende når det gælder rekrutteringsapps. Funktionen at oprette et stillingsopslag er såre simpelt: Du opretter en bruger på MeeWs hjemmeside, hvorefter du kan oprette stillingsopslaget, hvori du skal udfylde en jobtitel, deadline, information om stillingen, keyword, lokation, jobtype samt uploade et billede – det kan fx være dit firmalogo. 


Appen er stadig gratis og det samme gælder oprettelsen af stillinger, til en vis grænse, hvilket gør appen særdeles anvendelig for mindre virksomheder, der ikke nødvendigvis har midlerne til at rulle den helt store rekrutteringskampagne ud.

Læs mere i vores tidligere blogpost her.

Kilde: MeeW, Pressemeddelelse 23. Maj 2018.

0 0
Feed