Elin Öberg Mårtenzon

Fordomsfri rekruttering og robotternes verden

Oplev Elin Öberg Mårtenzon på Nordic HR Tech Days 2019. Elin medbringer robotten Tengai Unbiased til en præsentation om fordomsfri rekruttering. 

Elin er en visionær rekrutteringspioner, som er drevet af at ændre, forbedre og nytænke HR og rekruttering. Hun har solid erfaring fra rekrutteringsbranchen, hvor hun arbejder for det progressive rekrutteringsbureau TNG. Her arbejder hun med fordomsfri og upartisk rekruttering. Hun sætter fokus på tidens udfordringer og taler med stor indlevelse om at kombinere rekrutteringsprocessen med spændende nye teknologiske løsninger.

Præsentation: Fordomsfri rekruttering og robotternes verden

Mød Tengai Unbiased, verdens første fordomsfri sociale rekrutteringsrobot. Fordomme og partiskhed er reelle problematikker i rekruttering i dag, ligesom mangel på kandidater, et dysfunktionelt arbejdsmarked og en eksponentiel udvikling. Hvordan navigerer vi i en foranderlig rekrutteringsverden med en massiv udvikling af ny teknologi, og hvordan kan vi møde behovet for kandidater uden at forstyrre kandidatens oplevelse eller resultatet af vores udvælgelse? Og hvad kan en fordomsfri rekrutteringsrobot tilføje til og trække fra rekrutteringsprocessen?

Lyt til TNGs historie om arbejdet med fordomsfri rekruttering og de forskellige udfordringer og oplevelser, de har mødt hen ad vejen. Lær om ubevidste fordomme og hvordan man kan håndtere forudindtagede holdninger og fordomme. Elin vil også komme ind på, hvordan man fokuserer på potentielet i rekruttering sideløbende med, at man bidrager til et mere bæredygtigt arbejdsmarked. Hør hvordan du møder behovet for kandidater og samtidig giver mere magt til din proces. Hvordan kan teknologi være en drivkraft for fordomsfri rekruttering, og hvad skal du være opmærksom på?
Opsummeret, vil Elins præsentation dreje sig om følgende punkter:


  • Styrkerne ved fordomsfri rekruttering og hvordan en objektiv rekrutteringsproces skal understøttes af teknologi
  • Magten hos kandidater skaber et behov for større transparens for at øge indsigt, deltagelse og engagement
  • Mød Tengai Unbiased – den fordomsfri rekrutteringsrobot, et samarbejde imellem TNG og Furhat Robotics
  • Eth(n)ical algorithms – discriminating code
Vi glæder os til at byde velkommen til Elin og Tengai Unbiased!

Læs mere om billetter til konferencen, sponsorerne og talerne på Nordic HR Tech Days 2019 hjemmesiden. http://www.nordichrconf.com/nordic-hr-tech-days-19
0 0
Feed