Recruiting Brainfood Newsletter image

Få ugentlig hjernemad om rekruttering

Det går stærkt i rekrutteringsbranchen. Når næsen er i sporet, og opgaverne bare skal løses, kan der være langt til at tænke nyt og udvikle sig. Hos Sylvester & co holder vi øje med udviklingen, men vi kan også have behov for inspiration udefra. En af vores kilder til inspiration er Recruiting Brainfood. Læs her hvorfor.

Udbuddet af blogs og nyhedsbreve med tips og tricks om HR og rekruttering er temmelig stort, men der er langt imellem snapsene, og det kan være svært at finde en skribent med reel viden og indsigt på området. Recruiting Brainfood er noget så sjældent som et uafhængigt og manuelt kurateret nyhedsbrev, der giver et professionelt indspark til nytænkning for alle der arbejder med rekruttering. 


Redaktøren, Hung Lee, er ekspert i rekruttering for tech branchen, og har ry som en mand med fingeren på pulsen inden for rekrutterings- og HR-teknologi. Med Recruiting Brainfood sender han indhold ud en gang om ugen, som giver stof til eftertanke for alle i rekrutteringsbranchen. Hans nyhedsbrev er hurtigt blevet opsnappet af branchefolk, og iblandt abonnenterne hører nu HR-chefer fra blandt andre Google, Salesforce, LinkedIn, Amazon og mange andre.


Og det bedste ved det hele er, at nyhedsbrevet er gratis. Der er altså masser af ugentlig inspiration at hente fra Hung Lee og hans community omkring nyhedsbrevet. Få nyhedsbrevet gratis her: www.recruitingbrainfood.com


Har du gode kilder til inspiration? Skriv gerne, hvor du får dine hjernemad fra, i kommentarsporet.

0 0
Feed