AI

AI Rekrutteringsassistent

SmartRecruiters har for nylig lanceret en AI Rekrutteringsassistent, som ikke skal erstatte eller overflødiggøre rekrutteringsmedarbejdere, men derimod gøre dem mere menneskelige. Dette gøres ved at overlade screening, filtrering og søgninger til AI Rekrutteringsassistenten og interviews og beslutningstagningen til rekrutteringsmedarbejderne.

AI Rekrutteringsassistenten screener, opdager og automatiserer over en million kandidat matches om måneden for over 3000 virksomheder i hele verden som Adidas, IKEA, Visa og Bosch. Disse fire virksomheder anvender allerede denne teknologi i mere end 30 lande for at optimere deres ansættelsesproces. 


AI Rekrutteringsassistenten gør det muligt for virksomheder at finde deres ideelle kandidat hurtigere, og det frigør samtidig rekrutteringskapacitet for virksomhederne. Dette giver dermed rekrutteringsmedarbejdere en større mulighed for at fokusere på deres vigtigste opgave - at opnå en meningsfuld relation til kandidaterne.

Denne form for teknologi vil derfor ikke overflødiggøre mennesker inden for rekrutteringsbranchen, men derimod styrke dem ved at automatisere det mest tidskrævende område, screening, så virksomheder vil finde den ideelle kandidat langt hurtigere.Kilde: https://www.socialtalent.com/blog/recruitment/the-...

0 0
Feed